Ася Асенова: При нас клиентът може да купи автомобил на разсрочено плащане за 10 минути

Поредицата видео разговори tbi growth talks е практичен пътеводител в реалната бизнес среда в България. В нея лидери от различни индустрии обсъждат предизвикателствата, решенията и научените уроци. Споделят ефективни практики за привличане и задържане на клиенти, работещи стратегии за комуникация във висококонкурентна и динамична среда. От изпитани маркетингови подходи до гъвкавите разплащателни методи на tbi bank тази поредица предоставя на бизнеса споделен опит за устойчив растеж.

В осми епизод на tbi growth talks гостува Ася Асенова, управител на Ivas Auto – компания пионер във вноса на автомобили.

Във видеото тя разказва за важността на социалните мрежи, алтернативното плащане и предпочитанията на клиентите.

Покупката на автомобил не е никак лека задача. Хората са все по-взискателни и обръщат внимание на всеки детайл. И това е разбираемо, защото инвестицията често не е никак малка. За шофьорите, за които подобен разход е непосилен, има решение – могат да си купят автомобил от Ivas Auto – компания, утвърдила се на този пазар. При това на разсрочено плащане благодарение на възможностите, които предлагат от tbi bank.

А за максимален комфорт на клиентите, ще ги посрещне дългогодишен обучен персонал, който ще им помогне с най-точните съвети по отношение на избора и завършването на покупката.

"Покупката става много лесно. Клиентът дава личен документ, ние кандидатстваме и остава само да си избере най-удобните за него вноски, така че да не го натоварват финансово. Това се случва в рамките на 10 минути, без да се налага да ходи по офиси, където за обработката на документите се изисква много време", казва Асенова.  
И числата го доказват – бързата и лесна работа с банката носи на компанията ръст в печалбите с 300% за 2023 г. спрямо година по-рано.

Наблюденията на Ivas Auto показват, че българинът е традиционалист и предпочита познати марки. Това е и причината китайските модели автомобили да не са особено популярни на нашия пазар. 

Автор на статията

24 часа


Споделете статията

Четете още