
Млечни конци, курабии с лавандула, масло без протеин, шпек без консерванти и чипс от месо - тази нова мода при храните бе показана на няколко изложения в София през миналата седмица.
Масленки с лавандула или с рози бяха едни от най-атрактивните прясно изпечени десерти. “Те съдържат брашно, масло и въображение. Правим всякакви експерименти, добавяме вкусове и от детството”, обясниха от фирмата производител.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.