
Събират средства за двойка с репродуктивни проблеми
Как правилно да замесят и изпекат празничната питка - това научиха 33 жени от Дамски клуб "Монтана на токчета".
Преживяването беше заредено с много емоция и с голям интерес от страна на участничките. Научиха, че брашното не бива да се предозира, захарта и солта се слагат на по-късен етап от месенето, а маслото трябва да е студено и леко поомекнало на стайна температура. Влага се на порции, като непрекъснато се меси. С тези ценни съвети питката ще стане наистина сполучлива и вкусна.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.