
По-добре да започнем, отколкото да стоим вкъщи, казват ресторантьори
С много неизвестни и тревоги собственици на заведения в центъра на Пловдив се готвят да отварят. "Клиентите са наплашени, едва ли ще дойдат", казва Нина Костадинова, управител на едно от най-оборотните места до площада пред общината.
Тя и колегата й от съседното заведение ще наредят не повече от 20 маси, за да има дистанция, а допреди два месеца са разполагали с по 50.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.