Димитър Николов

Димитър Николов е кмет на Бургас - икономист и политик, пети мандат кмет на Бургас от 2007 г. Сред основателите е на ГЕРБ първо като гражданско сдружение, а после и като партия.
Бил е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и един от тримата заместници на Бойко Борисов. Носител е на много награди, свързани с местната власт. Преди да стане кмет е изпълнителен директор на шоколадовата фабрика "Победа" в Бургас, бил е зам.-председател на Бургаската търговско-промишлена палата и регионален председател на КРИБ.
На няколко пъти името му се спрягаше и за кандидат-президент. Минава за един от най-успешните кметове в България, избиран с внушително мнозинство, понякога с почти Живковски резултати.
Димитър Николов

Лифт над водата на басейна в “Меден рудник” ще помага на деца с увреждания

За ЧРД кметът на Бургас Димитър Николов излиза сред природата с децата

Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.