Калин Стоянов

Калин Стоянов е министър на вътрешните работи в служебното правителство на Димитър Главчев. Преди това заемаше поста в редовния кабинет на акад. Николай Денков, след като неговото правителство бе избрано от парламента на 6 юни 2023 г. Именно оставането на Калин Стоянов като министър на вътрешните работи стана причина за разваляне на съюза, стоящ зад кабинета "Денков" между ГЕРБ и ПП-ДБ.
Преди да стане министър е директор на ГДБОП от 31 май 2021 година. Цялата му кариера е в МВР, където постъпва през 2003 г., след като завършва Академията на ведомството. Бил е шеф на тайните агенти в ГДБОП, както и началник на районното в Приморско. Носител е на международна награда „40 под 40“, както и на две колективни награди – от Сикрет Сървис на САЩ и Европол.
Калин Стоянов

Започна издаването на нови лични карти. И Калин Стоянов подаде заявление

Димитър Главчев отива в Шипка заради бурята и градушките там

Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.