Владимир Зомбори

Владимир Зомбори е роден на 3 юли 1988 г. в Пловдив. Той български актьор и певец. Сред най-популярните ми роли са тази на Филип Янг в сериала по БНТ "Вина", Камен Давидов във филма филма на Яна Маринова - "Игра на насилие", младши надзирател Ковачки в трилъра в „В сърцето на машината“ на режисьора Мартин Макариев, Димитър Драганов в сериала „С река на сърцето" и други. През годините Зомбори играе в театър НАТФИЗ, „Театрална работилница „Сфумато“, Младежки театър „Николай Бинев“, Народен театър „Иван Вазов“ и Малък градски театър „Зад канала“. Той участва в постановката на Теди Москов „Хайде да се трепаме“ и много други.  През 2018 г. получава и театралната награда  "Андрей Баташов". 
Сред дублажните му роли са на Уолтър в „Мъпетите“, Нод в „Тайната на горските пазители“, Марвин в „Марвин Марвин“, Хенри в „Опасния Хенри“ и Очилатия в „Смърфовете: Забравеното селце“.
Владимир Зомбори е победителят в 12-я сезон на предаването "Като две капки вода". 
Владимир Зомбори

Зомбори триумфира с песен 13 години след като губи на финала “Х Фактор”

Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода" и се просълзи на сцената (Галерия)

Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.