Ивелин Михайлов

Ивелин Людмилов Михайлов се казва човекът, който стои зад партията "Величие" - сензацията на вота. Тя ще има поне 12 депутати в 50-то Народно събрание.

Според профила му във фейсбук е роден на 30.08.1977 в Горна Оряховица. Завършил е Техникум по електротехника "М.В. Ломоносов", випуск 1996 г. От 1999 до 2003 учи в  Икономическия институт във Варна, специалност стопанско управление. Отбелязва се, че го е завършил едва през 2013 г.

През 2008 г. се жени за Вася Михайлова, през 2010 му се ражда дете и си купува къща.

Любимият му цитат е "Не е важно с каква скорост се катериш по стълбата на живота, а е важно да си сигурен, че се катериш по правилната стълба."

Живее в с. Неофит Рилски, където все още строи Исторически парк, около който периодично избухват скандали.

Според профила му все още е женен, въпреки че някои сайтове твърдят, че бил в развод. Жена му обаче агитира за партията му на тези избори като си пуска общи снимки с него и номера на бюлетината на "Величие". Но живее във Варна. Отбелязва го като съпруг в профила си. 

Според Търговския регистър Ивелин Михайлов е свързан с 33 фирми сега и 11 вече закрити.  Днес е пълен собственик на 7, участва в собствеността на още 28. В управлението е на 33.

Ивелин Михайлов

МВР, ДАНС, НАП и прокуратурата бойкотираха комисията за "Исторически парк"

104 зад ПП-ДБ за кабинет, но не стигат

Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.