Вивиен Уестууд проектира най-модерния пентхаус в света

Дизайнерката с бунтарски дух Вивиен Уестууд проектира най-големия хотелски апартамент в Лос Анджелис. В него ще се нощува срещу “скромните” 25 000 долара на нощ. Дебютът на авторката е в The London West Hollywood. И изглежда няма нещо, на което Вивиен Уестууд да не може да даде нов прочит с типичния си артистичен почерк.

Да пренощуваш в Bentley

Дори и да не успеете някога да станете собственик на Bentley Continental, то вече имате възможност да се потопите в лукса на скъпата марка автомобили само на половин ден път оттук. Неотдавна в хотел St Regis в Истанбул бе прерязана лентата на уникален двустаен апартамент. Уникален, защото подобен такъв има само в Ню Йорк.

Камина в сърцето на дневната

Този апартамент очаква своите собственици във вид, напълно готов за обитаване. Един практичен начин да се придобие жилище бързо и без излишни усилия по неговото вътрешно оформяне. За това се е погрижил предварително специалистът архитект. Апартаментът е в нова кооперация, изградена също по проект на арх.

Ханът на Бензо от село Миндя

Преди 20 години художникът Бензо купува един от 20-те хана на село Миндя. Днес 200-годишната постройка е превърната в чудесен дом на два етажа със стаи за гости и отделна трапезария. От керемидите до външната врата всичко е запазено или възстановено в автентичен вид. А това допълва чара както на имота, така и на цялата местност.

Дизайнерско превъплъщение на мезонета (още снимки)

Вътрешното оформяне на това жилище e било трудна задача заради чупки и неправилните обеми, заварени в него от авторката на интериора. Но усилията са възнаградени – апартаментът е неузнаваем след нейната намеса и като функция, и като естетика. Жилището, тип мезонет, е на последния етаж в сграда от затворен комплекс до голям столичен парк.

Апартамент с вила на покрива

Авторите на интериора от “ДизайнСтудиоМ” имали колкото интересна, толкова и изключително отговорна задача. Първо трябвало от два съседни апартамента да направят един. Освен това самата архитектура на сградата, погледната отгоре, наподобява кораб. Точно тези стеснения в двата края на жилището създали не малко казуси за разрешаване.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,

Камен Тонов свързан с неофициалния охранителен бизнес на Балбузанов Участник от „Биг брадър“ се оказа коз на прокуратурата срещу Камен Балбузанов-Куката. Камен Тонов-Михаловски бе викнат в спецсъда, за да даде показания по дело за рекет, палежи и побои срещу плевенския ъндърграунд герой заради връзките си с неофициалния му охранителен бизнес,

Живея чрез изкуството. То ми е необходимо, за да съм това, което съм. Така обяснява работата и призванието си актрисата и художник Диана Димитрова. Шармантната красавица, която спечели симпатиите на широката публика след превъплъщението си в образа на д-р Зорница Огнянова от популярния сериал "Откраднат живот",