Гранитогрес от Ceramica Fiore за висок стил вътре и отвън

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10065273 www.24chasa.bg
Arabesque

Да пристъпваш с лекота върху настилката в интериора или навън и да се наслаждаваш на усещането. Възможно е с качествен гранитогрес, гарантиращ, че стилът и в интериора, и в екстериора е от най-висока класа.

Ceramica Fiore предлага три дизайна ректифициран гранитогрес – мрамор, камък, цимент, в три размера на плочите, които никога няма да излязат от мода и винаги ще дават възможност за безброй стилови интерпретации. Подходящи са за интериорно приложение в коридора, кухнята, банята и спалнята или за екстериорно – в градини, на веранди и площадки. Вариациите обаче дават възможност за създаване на сюжети с различни теми и много характер.

Естественият камък и циментът са отлична основа за комбинации в индустриален стил, като за кухнята много подходящи са сериите Stonehenge и Evoque. В първата нежната текстура на рязан камък може да е в бежово или сиво, а във втората същите цветове са интерпретирани в дизайн на цимент. Evoque се вписва добре и в градината, а повече динамика в помещението може да се постигне и чрез добавянето на декор с размер 60х60 см.

Класическата красота на мрамора е пренесена в многообразие от гранитогресни плочи, даващи огромни възможности.
Серията Mykonos възпроизвежда отлично красотата на този камък не само на вид, но и на допир. И това е от голямо значение за общите помещения като трапезария и баня, които се използват интензивно във всеки дом. Невероятно усещане за лукс, включително в спалнята, внася серията Orrochiaro, отличаваща се със златните си нишки.

Arabesque и Merona са серии, изключително подходящи за всекидневната. В първата богатата текстура в сиво завладява с елегантност, а във втората главната роля е за широкоформатните ректифицирани плочки с размер 60х120 см. Merona e в изискан бежов цвят, позволяващ създаването на интериори в различни стилове.
Сред предимствата на гранитогресните плочки е полагането им и на стени в интериора, а Evoque гарантира издръжливост и красота и за градината, и за зоната около басейна.

Още за продуктите на KAI Group на kai.bg и на www.ceramica-fiore.com