Времето ни е ценно

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10241935 www.24chasa.bg

Забързаното ежедневие, множеството задачи и работни ангажименти, определят нашия стил и начин на живот. В препускане от мейл към мейл или call то call, минава голяма част от работната ни седмица. Представяме себе си, в различните среди по най-добрият възприет от нас начин и се опитваме да оптимизираме ресурсите, с които разполагаме.  Най-ценният от тях е времето.

Независимо от пътя, по който избираме да го изразходваме, той не се презарежда с всеки проект. Затова се опитваме да го ползваме възможно най-пълноценно. Сами, в добра компания или с любими хора, удовлетворени от начина, по който е изтекло.

За всички, които искат да спестят от времето за рутинното почистване на пода вкъщи и контролирано да управляват процеса - от Керхер са помислили за тях, в новата гама уреди за почистване на под.

Добре познатото правило на добрите домакини:  "Първо прахосмукачка, после моп", вече не е актуално:  с FC 7 Cordless лесно се справяте с всички видове ежедневни мокри и сухи замърсявания. Неговите 2 двойки въртящи се валяка възстановяват блясъка на пода два пъти по-бързо. Просто натискате бутон на дръжката, за да регулирате водния поток и скоростта на валяците, в зависимост от вида на пода или използвате режима Boost, за да премахнете по-упорити петна. Това означава, че всеки може да прави две неща едновременно и то без да си цапа ръцете!

А и резултатите са налице:

20% по-добри резултати от почистване, в сравнение с моп, и доста спестено време.

Вашият под е вашата сцена. С FC 7 Cordless можете да накарате пода да блести - и да направите това около 20% по-щателно и по-мощно, отколкото бихте могли с какъвто и да е моп. Вместо да избърсват мръсотията напред и назад, почистващите валяци с функция за самопочистване просто я вземат и транспортират мръсната вода до отделен резервоар. На пода остава много малко остатъчна влага, което означава, че шоуто може да продължи след само 2 минути!

50% по-бързо почистване благодарение на 4-ролковата задвижваща технология.

Постигате  перфектни резултати с FC 7 Cordless. Избърсва и премахва всички видове мръсотия в една стъпка, дори в ъгли и по ръбове. Космите също лесно се събират с интегрираните гребени.

FC 7 CORDLESS

Премахва всички видове мокри и сухи замърсявания 

Избърсване + събиране на прах + събиране на груби замърсявания 

Време за работа на батерията приблизително 45 минути 

Прибл. 135 м? за едно зареждане на батерията 

Подходящ за всички твърди подове + 2 нива на почистване + режим на усилване 

Перфектно почистване на ъгли и ръбове 

Включва 4 валяка + 1 универсален препарат за почистване на подове 

Технология на задвижване на 4 валяка 

20% по-добра производителност на почистване от традиционния моп 

Валяците са подходящи за машинно пране при 60°C 

Може да маневрира под мебели 

Лесно почистване на устройството 

Стабилност в изправено положение 

Нека всички имаме повече време за приятни занимания и работа!