Защо сънят струва скъпо?

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10383318 www.24chasa.bg

Да се опиташ да остойностиш съня е като да сложиш етикет с цена на здравето си. Осемте часа, които прекарваме в леглото, са научно доказано най-добрата терапия за възстановяване и превенция на имунната система. 

Тогава неизбежно трябва да си зададем въпроса, ако инвестираме в скъпа кола, за да се движим бързо и сигурно, ако се стремим към най-добрите медицински грижи за себе си и за семейството си, то не трябва ли следващата инвестиция в благополучието ни е да е в СПАЛНЯТА? 

Колко скъп трябва да е матракът? 

Да направим най-добрата инвестиция в съня, означава да обърнем поглед към най-високия клас марки в България. Там където качеството, опитът и традициите са издигнати на следващо ниво, по-високо от премиум. А именно ЛУКС. 

Колко струва един луксозен матрак? 

Добрият сън няма цена. И все пак – ако осем хиляди лева ви се струват неразумна сума за вашата спалня, то навярно все пак бихте искали да разберете кой създава дефиницията за лукс сред матраците днес, тъй като това е стартовата права на инвестицията в най-луксозната марка у нас – Stearns & Foster

Кои са Stearns & Foster? 

Брандът е част от голямата компания на Tempur Sealy – най-големият производител на матраци в световен мащаб.  

Историята на Stearns & Foster може да се проследи още от средата на 19-ти век в САЩ, когато основателите започват да произвеждат памучни изделия за тапицерията на каретите на аристократите. Те никога не спират да мечтаят, да усъвършенстват детайлите на изработката и никога не правят компромис с материалите. Така днес са се превърнали в символ на таланта и майсторството в създаването на всеки един матрак с ръчно брандираното име Stearns & Foster. 

Близо до съвършенството 

Високата цена и заявката за луксозно преживяване идва с голяма отговорност. Матраците Stearns & Foster се изработват ръчно със завидна педантичност към всеки детайл. Майсторите, превърнали създаването на матрак в изкуство, работят само с най-добрите материали от цял свят, за да гарантират съвършен резултат. 

Разточителен разкош 

Какво получаваме с най-луксозния матрак? Премиум височина от 45 см, анатомична концепция за стабилна опора и още  по-деликатно меко усещане, което благоприятства кръвообращението и спомага пълното отпускане на мускулатурата.  

И не на последно място – ръчен тафтинг, обогатена с кашмир дамаска и пружини от титанова сплав са отличителна черта за марката.

Stearns & Foster не са просто майстори на матраците, те превръщат съня в уникално преживяване. Стига да можете да си го позволите.

Матраците Stearns & Foster са налични в магазини Happy Dreams, официален представител за България.