Великолепна къща от 1000 кв. м и неочаквани идеи за празничен декор в новия брой на сп. "Идеален дом"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10417109 www.24chasa.bg

В България все по-често се осъществяват мащабни проекти за еднофамилни къщи, но този, който представяме на 18 страници в новия брой на сп. "Идеален дом", е изключително смел и много нестандартен. Това е дом с площ от 1000 кв. м, в който смарт системите, високият стил на обзавеждането и оригиналната архитектура предлагат изумително преживяване.

С 60 кв. м и с пълна функционалност изпъква друга еднофамилна къща, показана на страниците ни, като в нея е въплътен духът на традиционната селска архитектура. Още два български интериора - на апартамент с площ 140 кв. м и на офис в центъра на София показват, че всички мечти са възможни, когато са избрани точните професионалисти.

Със суперлукс се отличава един впечатляващ пентхаус в Монако, а щедрите пространства на едно имение край Лос Анджелис крият сред интригуващ интериор спомените за дълги купони на звезди.
В броя ще откриете пъстра и полезна информация - за Expo 2020 в Дубай, за черно-бялата класика за интериора, за тенденциите в отоплението и по още много теми.
А в частта "Коледна импресия" има изобилие от оригинални идеи за декорации, с които празниците ще се превърнат в специални и запомнящи се преживявания.

"Въздушната къща върху "яйце" сред езеро с японски риби". Архитектура и интериор - арх. Севдалина Недева, арх. Емил Пелитев, арх. Камен Неделчев, студио "Хеликс". Конструктор - инж. Драгомир Карабелов. Изпълнители - "Алан груп" ООД

"Сред орехите и в духа на традиционната селска архитектура" - Студио Nada

"Лека еклектика с повече свободно пространство" - арх. Анна Коласанте

Цвят на кафе в пентхауса на Лазурния бряг
Цвят на кафе в пентхауса на Лазурния бряг

"Черна нишка в офиса" - арх. Мина Колева, арх. Петко Колев

Стил: Черно-бяла класика за интериора
Стил: Черно-бяла класика за интериора

Коледна импресия с много идеи
Коледна импресия с много идеи