„Сан Стефано Плаза” - първокласни офиси под наем в сърцето на София

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10513496 www.24chasa.bg

Комплексът е перфектното съчетание на съвременна и класическа архитектура, дизайн, функционалност и екологосъобразност.

 Луксозният многофункционален комплекс от ново поколение „Сан Стефано Плаза” предлага просторни офиси под наем в сърцето на София. Комплексът разполага с всичко необходимо под един покрив, за да осигури на своите клиенти модерна и екологична работна среда

в идеалния център на столицата. 

„Сан Стефано Плаза” се намира на прочутата улица „Сан Стефано”. Елегантният многофункционален комплекс е разположен между Орлов мост и Докторската градина, близо до Софийския университет.

Комплексът е перфектното съчетание на съвременна и класическа архитектура, дизайн, функционалност и екологосъобразност.

Сградата е построена по принципите на устойчивото строителство и има максимална енергийна ефективност с използване на естествени, висококачествени и дълготрайни материали. Това е първият комплекс от сгради в България, сертифициран по BREEAM 2013 - водещ световен метод за оценка на устойчивостта на сградите, с оценка „отличен“.

Съществено предимство на „Сан Стефано Плаза” е и спиращата дъха гледка към Борисовата градина, катедралата „Св. Александър Невски“, Витоша, както и към красиво озеленената вътрешна градина, в която са засадени над 50 растителни вида.

Модерният и зелен комплекс предлага под наем просторни офисни

помещения клас А

с големина над 100 кв. м. Първокласните офиси са разположени от втория до седмия етаж в сградата, като площите на един етаж са от 300 до 680 кв. м.

Офисите в „Сан Стефано Плаза” са с различно вътрешно разпределение, повечето са тип "open space" и са подходящи за един или няколко наематели. Всеки от тях е с гъвкаво вътрешно разпределение и е проектиран от интериорен дизайнер. За удобството на наемателите всички имат самостоятелен кухненски бокс. Естествената светлина от остъкления покрив на централната фасада достига до офисите и гарантира

максимален комфорт

на работещите. От всеки офис има връзка до всички нива на офисната сграда и на подземните гаражи чрез стълбище и асансьор.

Благодарение на акустичните тавани и подове с шумоизолация на наемателите са  осигурени комфорт, тишина и спокойствие. Всеки офис е оборудван с външни или вътрешни щори за слънцезащита, управлявани от метеорологични станции на покрива за намаляване на енергийното потребление. Изградена е климатизация чрез тритръбна VRF система и термопомпи „въздух-вода“ за отопление и охлаждане, както и вентилационна система с възможност за управление съобразно нивото на CO2 в помещенията.

Пречиствателите за въздух

осигуряват здравословна среда, като елиминират замърсители като дим, прах, алергени, вируси и бактерии. Внедрени са пожароизвестителна  и оповестителна системи за ранно предупреждение на настъпили екстремни събития.

В комплекса са осигурени 480 паркоместа на второ и трето ниво в подземния паркинг, заедно със зарядна станция за електромобили за офис наемателите.

В свободното си време наемателите на офисите имат на разположение богат избор от забавления – могат да се насладят на изкуство в Галерия Сан Стефано, да опитат специалитетите на ресторанта, да спортуват и релаксират в луксозния V GYM Fitness & SPA.

За контакти и повече информация:

Телефон: +359 2 846 4070

E-mail: office@sanstefanoplaza.com