Влезте в истинското коледно настроение с продуктите на TP-Link Tapo – за цветни празници в смарт дом

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10538552 www.24chasa.bg

Това е сезонът на радостта и щастието – но и сезонът на тичане наоколо в търсене на перфектния подарък. И всички ние искаме да създадем радостна атмосфера у дома, като същевременно знаем, че можем да се насладим на празниците спокойно и безгрижно.

Ето защо TP-Link идва с поредица от предложения, които комбинират практичната част на подаръка с привлекателната – чрез гамата Tapo. Това е гама от продукти за смарт дом, която включва смарт крушки, смарт контакти, камери за наблюдение и други – и всички идват точно навреме, за да Ви помогнат да изберете най-добрия вариант за всеки тип личност, така че всеки да намери под коледната елха подарък по свой вкус. Избрахме да поговорим за три от най-интересните Tapo продукти и Ви каним на пътешествие, което определено ще Ви даде няколко ценни идеи какво да купите тази Коледа за Вашето семейство и приятели.

Магията на празниците не би била пълна без цветните коледни светлини и грандиозното шоу, което дават във всеки дом. Тази година TP-Link Ви насърчава да продължите с тази магия и да украсите целия си дом – от кухнята, до мястото за игри или банята – с цветна смарт лента Tapo L920-5. С множеството цветове и ефекти можете да управлявате 50 отделни цветови зони и да внесете жизнена радост в живота си, във всеки ъгъл на дома си. Лентата е лесна за поддръжка и има удължен живот благодарение на PU покритието и можете да я свържете към защитената Wi-Fi мрежа на Вашия дом, така че няма нужда от хъб или допълнително оборудване.

Гъвкавата инсталация Ви позволява да я отрежете до каквато желаете дължина и да я прикрепите към всяка повърхност с 3Madhesive и можете да откриете и запазите любимото си осветление за гледане на филми, като го запазите като настройка, която можете просто да изберете за бъдещи филмови вечери. Тази смарт лента също предлага функция за график и таймер, както и режим извън дома, с който симулирате присъствие у дома, за да изплашите нежеланите посетители. Това е идеалният подарък за хора, които искат повече цвят и блясък в къщата си.

Забавлението е основният елемент по време на празниците, но нека не забравяме за безопасността. Независимо дали оставаме вкъщи, или гостуваме на семействата си, нищо не може да се сравни със спокойствието, което получаваме, когато знаем, че домът ни е защитен. Ето защо може да изберете Tapo C110 и Tapo TC70 за подходящи подаръци този сезон.

Tapo C110 е Wi-Fi камера за домашна сигурност, която записва видео с ултра висока разделителна способност, като всяко изображение се съхранява с 3MP резолюция. Функционалности като усъвършенствано нощно виждане и засичане на движение я правят перфектна, за да следите какво се случва в дома Ви, докато двупосочното аудио я прави идеалното устройство за комуникация със семейството Ви, като същевременно гарантира, че те винаги са в безопасност и при перфектна сигурност.

Важен аспект е и фактът, че предлага безопасно съхранение - до 256 GB на microSD карта, равняващо се на 512 часа (21 дни) заснемане (базирано на лабораторни условия), в продукт, който може да се управлява лесно чрез Tapo приложение от всеки.

Добра идея, ако сте се спрели на камера за наблюдение, може да бъде и Tapo TC70 – панорамна/накланяща се домашна охранителна Wi-Fi камера, която записва всяко изображение с кристално ясна 1080p разделителна способност и 360градуса хоризонтален и 114градуса вертикален диапазон. Освен това разполага с усъвършенствано нощно виждане на разстояние до 10 метра, звукова и светлинна аларма и двупосочна аудио функционалност. Така че, ако познавате хора, които биха били по-спокойни на празничното парти, знаейки, че домът им е в безопасност – сега имате и идея какво да им купите и можете да им подарите Tapo TC70.

Продуктите TP-Link Tapo могат да бъдат закупени в магазините на местни търговци на дребно и се предлагат на много специални цени този сезон – за да може всеки да предложи продукти, които са смарт, ефективни и с приятен дизайн, подходящи за всеки модерен дом.