Майсторството е в това да овладееш стихиите

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/11107581 www.24chasa.bg

В нашия свят, сме открили 5 основни стихии – въздух, вода, огън, земя и пространството, в което те се съединяват - етер. Според древните учения, комбинацията от 5 –те елемента е в основата на цялото творение. Елементите са едновременно, взаимно-създаващи и взаимно-разрушаващи се. Силата на стихиите е огромна. Алхимиците, мъдреците и изобретателите се докосват до тайната на тяхното насочване и използване. Воден от подобна идея, новаторът инженер Алфред Керхер, създава устройство за загряване на самолетни двигатели  с горещ насочен въздух през 1935 г.  

От тогава до днес, компанията основана от Керхер, извървява огромен път, като достига над 13 000 служители в представителства разположени на 6 континента или 120 страни. Новаторство в разбирането и използването на стихиите,  в помощ на човека, е характерно за Керхер. Компанията съсредоточава своите усилия предимно към три от тях – въздух, огън и вода. В тези категории са насочени всички продукти на световния лидер в почистващите технологии и решения Керхер.

От 2011 година, в продуктите на компанията е вплетена и идеята за екологичност,  за консумация на по-малко енергия и вода. Всички продукти са произведени от рециклирани материали и са поне 90 процента рециклируеми.

Улавянето на силата на преобразуваната  в пара вода, за почистване е иновативно, екологично и ефективно решение  вградено  в парочистачките на Керхер. Създадени за улеснение на домакините, те помагат за бързото и ефективно почистване на дома, без използване на химически препарати.

Независимо дали става дума за смесители, плочки или фуги на стената, стъклени или пластмасови повърхности, абсорбатори, печки или кухненски мивки, парочистачката на Керхер,помага домът ви да бъде хигиенично чист – без много усилия и без остатъци от химикали.

Най-доброто средство срещу бактерии и коронавируси понякога е най-простото: гореща водна пара. Силната струя и високата температура на парата, мощните дюзи и силно нагретите кърпи за почистване се грижат парочистачките на Керхер да отстраняват 99,999%* от обвитите вируси като коронаривуси или грипни вируси, както и 99,99 %** от всички обичайни за домакинството бактерии, полепнали по твърдите повърхности, смесителите, плочките, огледалата и др.

При твърди подови повърхности като каменни настилки, плочки, PVC, ламинат или запечатан паркет, парочистачките на Керхер надеждно осигуряват хигиенична чистота без остатъци от химически препарати.

Парочистачките на Керхер имат  различни приставки и богата гама аксесоари за почистване на различни повърхности, към някои от моделите се предлага, като приставка и ютия, която се превръща в идеален парен помощник за гладене.

Парочистачките са подходящи  и за хора с алергии, тъй като не  използват препарати, а само вода.

Парочистачките  на Керхер имат универсално приложение в целия дом. С тях се докосвате до познанието за използване на 3-те стихии в помощ на човек.

С пълна пара, смело напред,  за идеалното почистване на дома

Още съвети за почистването с пара ще намерите тук.