Ролята на аспиратора в модерната кухня

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/11110341 www.24chasa.bg

Съвременната кухня освен помещение за готвене е и мястото в което прекарваме голяма част от времето когато сме у дома, затова пречистването на въздуха е от особено важно значение. Основната функция на аспиратора е именно тази – да премахва миризмите и изпаренията по време на готвене, водещи до досадно натрупване на мазнини по кухненските шкафове. А когато това се извършва от изключително тих и мощен уред, при това с красив дизайн, вписващ се елегантно в интериора на модерната кухня, е гаранция, че е постигнат най-високия стандарт за употреба. Днес в основата на потребителския избор стои перфектната комбинация между иновация, дизайн и ефективност.

Всичко това предлага световният лидер в производството на аспиратори FALMEC. Колекциите на FALMEC комбинират по съвършен начин авангардни технологии, висококачествени материали, изискан дизайн и практична функционалност.

Точно това превърна в емблема бранда на италианската компания и неслучайно техните продукти са едни от най-търсените на световния пазар. Сред най-предпочитаните у нас модели на FALMEC са - Gruppo Incasso, Spazio, Plane, Lumina, Dama, Virgola и др.

ИНОВАЦИИ

Единствените аспиратори, дезинфекциращи въздуха, се произвеждат от FALMEC. Уникалната технология E.ion® System създава биполярна йонизация в кухнята, а това не само премахва неприятните миризми, но и възстановява йонния баланс със значителни ползи за нашето физическо и психологическо състояние. FALMEC създадоха и колекция от невероятно безшумни аспиратори. С технологията NRS® аспираторите намаляват шума с до - 86%.

ДИЗАЙН

Дизайнерските модели на аспиратори Falmec придават неповторим стил на всяка кухня. Италианската компания предлага колекции от изключителни модели, които се радват на международно признание и печелят множество световни награди за дизайн.

ЕФЕКТИВНОСТ

Сред последните иновации от FALMEC е системата No-Drop®, предлагаща ефективно решение за елиминиране на капките в кухнята, получени вследствие на кондензираните пари.

Продуктите на FALMEC правят живота в кухнята прекрасен, комбинирайки изключителни технологии, висококачествени материали и естетически емоции и независимо кой от моделите на италианската компания ще спечели вашите предпочитания, вече имате възможността да изберете от колекцията на най-добрите аспиратори в света.

Официален представител на FALMEC за България фирма Вето ООД. Персонална консултация и богато разнообразие от модели на италианската компания, както други високотехнологични уреди със smart решения можете да откриете във фирмените магазини на Вето-уреди за вграждане, в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на veto.bg.

За повече информация

София     0882 069 082

Варна      0876 562 436

Бургас     0888 451 068

Пловдив  0887 760 806