Как да подготвим терасата и градината за топлите дни

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/11231361 www.24chasa.bg

Пролетта ни примамва навън, за да се насладим на цветовете, звуците и ароматите й с обещание за топли и приятни преживявания.

Терасата, градината, дори малкият балкон са територията на нашия дом, където може да прекарваме все повече приятни часове под открито небе. И сега е моментът да развихрим въображението си, оформяйки ги като оазис на удоволствието.

Подходящите мебели, аксесоари, осветление, инструменти са ключът към успеха, особено когато мечтата е красива, желанието голямо, а изборът на всичко необходимо може да се направи на едно място - в eMAG. Тук за клиентите е подготвена Специална пролетна селекция с продукти за дома на атрактивни цени.

Подходящото обзавеждане

При подбора на градински мебели е важно на първо място да преценим добре наличното пространство. Ако то не е разточително, сгъваемите варианти са чудесна възможност. При по-обширно място обаче комплектите, особено от маса и столове, са препоръчителни заради възможността чрез тях да се зададе стиловият тон. Доброто качество се отплаща в дългосрочен план и затова е задължително да се обърне внимание на материалите на изработката по отношение на термоустойчивост, влагоустойчивост, чувствителност към UV лъчите, здравина на корпуса, възможност за почистване на покритията. В секцията Home & Deco на eMAG може да се открие изобилие от подходящи мебели и артикули за градината и терасата. Сред тях е например и комплектът маса и 4 стола Kring.

Сянката е задължителна за външното пространство и начинът, по който ще бъде осигурена, също зависи от наличното място, но и от предпочитанията.

Чадърите са сред класическите варианти, а шатрите могат да променят напълно излъчването на мястото, добавяйки удобства, сред които дискретност, защита от насекоми, дори вградено осветление. Добър вариант, особено ако има нужда и от често разместване на мебели и аксесоари, са и люлките със сенници, още повече, че те са сред любимите на децата.

Осветлението е с главна роля, когато споделяме вечери на открито. Соларните лампи са красивата и екологична алтернатива, за която в eMAG изборът е интригуващ заради многообразието от дизайни, размери, начини за разполагане и управление.

Всеки може да се превърне в дизайнер за откритото си пространство, започвайки от идеята и стигайки до изпълнението. Затова и не е трудно да приемем предизвикателството "Направи си сам", превръщайки го в процес, при който удовлетворението идва с всяка стъпка - от плана за растенията, които ще имаме, и съдовете, в които ще ги разположим, през избора на барбекю за големите събирания до доброто оборудване с инструменти и ангажимента за поддръжка на откритото пространство. Градината, особено ако е по-обширна, изисква последователност в грижата, като тревата е сред най-взискателните. Доброто окосяване осигурява освен прекрасен фон на цялостната идея също чудесен естествен килим, по който да пристъпваме в топлите дни. И моторната коса Steinhaus PRO-BC62 или удобна косачка ще ни помогнат да си го осигурим, като изборът зависи и от площта, която трябва да поддържаме, и от физическите възможности на работещия. В секцията "Направи си сам" на eMAG изборът на модерни инструменти и оборудване за градината е много голям.

Приятно пазаруване чрез Deco Story

Вдъхновението е навсякъде около нас и понякога дори детайл може да ни подскаже как да оформим всяко кътче в дома. Интерактивният каталог Deco Story предлага богатство от идеи за обзавеждане на всяко кътче от дома.. По традиция, в eMAG ще откриете лесна и сигурна поръчка, пестене на време и изгодни оферти, включващи и поредици от тематични кампании с отлични условия.