И на стената, и навън  с дървесния дизайн на KAI Group

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/11245318 www.24chasa.bg
Norfolk

Хармония, стил, усещане за уют – това са характеристики на добрия интериор, който е непостижим без присъствието на дървото. Модерните му версии включват не само естествения материал, а и разработки, чрез които може да се разиграват много сценарии. Сред тях са плочките с дървесен дизайн на KAI Group.

С отличните технически характеристики на гранитогреса и разнообразието от цветове и размери те са приложими за всички интериорни зони, както и за външна употреба. Особено актуално е използването им за стена, благодарение на което може да се постигне пълна завършеност на всяка идея. А изобилието от дървесни дизайни на KAI Group е гаранция, че крайният резултат за вътрешно или външно оформление винаги ще е в топ тренда.

* Класическият стил е обичан и винаги актуален, отличаващ се с изчистените си линии. Серията Chateau с широкоформатни ректифицирани плочки с размер 60x120 см е изключително подходяща за създаване на такава неповторима визия.

* Нестандартният подход може да отличи с оригиналност всяко помещение, например с поставяне на плочки на стената. И за тази идея отлично работи серията Chateau, включително с невероятния дизайн на шеврон.

* Дървото се отличава с изобилие от тонове, а дълбочината им оживява съвършено в серията Norfolk, в която плочките са с размер 20.4x120.4 cм. Затова няма стил, в който те да не се вписват успешно.

* Скандинавската визия е много обичана, а декорирането е с главна роля в идеята. Серията Bergen (15x90 см) я изпълнява безупречно с отличната си адаптивност и към други повърхности, и с деликатната си красота.

* Присъствието на сурова дървесина е елемент от съвършения естествен вид на всяко помещение. Той се постига по изключителен начин чрез серията Carve с размер на плочките 15x90 см.

Carve
Carve

* Съчетанието между прекрасен дървесен дизайн и здравина е идеално изпълнено в серията Pine (20.4х120.4 см), в която има специален вариант, разработен за външни пространства – Pine Decking. Високото качество на този гранитогрес гарантира, че на терасата или край басейна се пристъпва като върху декинг, но без притеснението за устойчивостта и дълголетието.

Pine
Pine

Всички продукти от производителя може да видите на www.kai.bg и на www.ceramica-fiore.com