3 фотьойла, с които да направиш дома си по-уютен

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/11247245 www.24chasa.bg

Изборът на точния фотьойл е от съществено значение за уюта и атмосферата в дома и идва с вземането на много решения – какъв цвят да бъде, материя, стил, къде да е поставен?

Но за разлика от дивана, при който на първо място трябва да се предвиди размера, защото ще бъде споделян с повече хора, то при избора на кресло, можете да се съобразите изцяло с вашите лични усещания и предпочитания.

Добрата новина е, че отмина времето, когато креслото трябваше непременно да съвпада с дивана. Естествено, то трябва да го допълва добре и най-вече - да е удобно!

Фотьойлът не е само за всекидневната. Стилен, добре подбран и поставен на правилното място, той има приложение и в други стаи на дома, като спалнята или коридора. Креслата са и предпочитана и дори задължителна мебел за бизнес пространства и места, като хотели, офиси и заведения.

За да ви помогнем да решите кой е на-подходящият фотьойл според нуждите ви, ще ви предложим 3 различни по стил кресла от мебели Carmen, с които да преобразите дома си и да релаксирате пълноценно в свободното си време. 

Класически фотьойл

Органични форми, меки линии, усещане за уют – всичко това е BERGEN!

Едно класическо кресло, на което няма да имате търпение да се отпуснете след края на работния ден. Отличава се със стабилна конструкция от дърво и метал, пълнеж от силиконова вата и покет пружини за неописуем комфорт. С мека и издръжлива дамаска и непреходна визия, това е моделът, който би подхождал на много стилове обзавеждане на дома, а също така е и прекрасно решение за офис, ресторант или лобито на хотел.

Удобство и лукс в едно

Колкото е елегантно, толкова е и удобно! Това е GRETA – креслото, на което можете да се уедините, да четете любимата си книга или да се насладите на коктейл, а защо не и два!

Без значение дали обстановката в дома ви е модерна или традиционна, този фотьойл винаги ще изглежда стилно, без изобщо да прави компромис с комфорта. Извит гръб, дълбока седалка, изтънчена дамаска и вертикални линии, които допълват луксозния вид. Всичко това, в комбинация със здрава и удобна конструкция – качеството, което всеки дом или заведение заслужава.

Фотьойл-акцент

Понякога едно кресло за акцент е точно това, от което се нуждае едно пространство!

Създадено да прикове погледа и да осигури елемент на визуален интерес в стаята, кресло ANITA в екстравагантно жълто намира идеално място в дневната, спалнята, коридора или други пространства в дома. С изящни линии, удобен дизайн и изработен от мека кадифена дамаска, този фотьойл е финалният луксозен завършек на един стилен дом, изискан ресторант или коктейл бар.

Креслата са онзи детайл от интериора, с който можете да превърнете всяко пространство в стилно, съвременно и комфортно място.

А за да се докоснете до тези и още много от иновативните модели, както и да се уверите на живо в неоспоримото им качество, посетете шоурумите на Мебели Carmen:

гр. София, бул. "Брюксел" 14

гр. Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" № 13

гр. Варна, бул. "3-ти март" № 30А, ет. 2

гр. Бургас, ул. "Одрин" 50