Цветни бани с модерна визия от KAИ

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/11455318 www.24chasa.bg
Ethera

Сив, бежов, кафяв, но и таупе, крем, лила и тъмен шоколад – тези цветове дават безброй възможности, които могат да преобразят мократа зона. С плочките от 30x60 см и с интересни декорации към тях от KAИ предлагат разнообразие от варианти за красиво оформени бани.

С красотата на естествения камък
Серията Ethera съвършено пресъздава дизайна на естествения камък, който често срещаме в природата и който винаги ще звучи класически. Допълнително ректифицираните плочки се предлагат в два натурални цвята – сив и бежов, с вариации на нормална и релефна 3D структура. На този фон декорите тип пачуърк и два вида с флорални елементи – нежни акварелни цветя и листа, изпъкват ярко и лесно може да се превърнат във впечатляващ акцент.

Цимент и тапети
Тази модерна визия в серията Nature вероятно ще пасне на мнозина, защото демонстрира ярко тенденцията Wallpaper. Тя съчетава флорални елементи с безкрайното подреждане на декоративната плочка по протежението на цялата стена в даденото помещение. Декорите са с пастелни нюанси в актуалните тропически дизайни и зелени тонове.

Мрамор с нюанси
И мраморът е вечен материал за дома, включително за банята, а превъплъщенията му в серията Marquina са изненадващи с абстрактност. Белият нюанс е с деликатни кафяви жили, а тъмният съчетава играта с бежово, кафяво и тъмен шоколад. но това не е всичко, защото гладкият и 3D вариантът предлагат неочаквани илюзии – за форми от сребро, декор с есенни листа, както и за леки вълни чрез структурата Waves.

Неочаквана текстура
Текстилният дизайн за банята е като провокация, защото е неочаквана и смела идея. Осъществима е, когато налице е подходящият материал. Това е серията Tessuto, в която върху гланцова повърхност се пресъздава чарът на текстила. Релефната структура добавя дълбочина, а цветовете са крем, лила и таупе. Разнообразието от комбинации е гарантирано от възможностите за декориране, сред които красиви и нежни тропически елементи, хармониращи с цвета на основните плочки и все така актуалният пачуърк.

Още интерени предложения може да намерите на www.kai.bg, както и на www.ceramica-fiore.com