Бързо, лесно и вкусно
Готвенето на пара е хем много стар метод, хем най-модерният днес. Голямата цел – все по-здравословно хранене, е доста по-близо до нас, благодарение на паровите фурни. С тях домакинството се сдобива с незаменим помощник, който, сравнен с познатите ни конвенционални начини, предоставя невероятни възможности в кухнята.
С паровите уреди може да се пече, включително на грил, да се запича, задушава, като парата запазва сочна вътрешността на ястието, без да го изсушава и в същото време придава хрупкава коричка. Комбинацията от пара и топлина намалява времето за готвене до 20 %. Допълнителни екстри на паровите фурни са въможностите за стерилизиране, квасене на мляко, втасване на тесто.
Какво ново предлагат от Electrolux и “Тека”, вижте в новия брой на "Иеален Дом".