Вие пробвали ли сте водно легло?

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/5446814 www.24chasa.bg

Представете си, че се носите на повърхността на морската вода, само че сте си вкъщи. Напълно отпуснат сте и всяка клетка на вашето тяло си почива, а мислите ви се насочват към самотни острови и море.

Покупката на водно легло е инвестиция в здравето и във Вашия просперитет. Доброто здраве и добрата кондиция повишават многократно Вашата ефективност в ежедневието. Случвало ли Ви се е да отлагате важни задачи поради това, че не сте се наспали добре и се чувствате уморени? Това няма как да се случи, ако спите на воден матрак. Спокойният здрав сън е важно условие в съвременния динамичен живот за възстановяване на силите, а това е предпоставка за Вашето добро настроение и работоспособност.

Водните легла са ортопедични. Водата е идеална ортопедична среда. Изследванията за комфорт на съня показват, че разпределението на теглото на човек върху повърхността на водния матрак е много по-равномерно от това на конвенционалните матраци. Гръбначният стълб заема идеалната ортопедична права. Това осигурява здравословен спокоен сън без напрежение и болки в гърба, подобрява циркулацията на кръвта, предотвратява схващанията и изтръпванията, намалява въртенето в леглото по време на сън. Премахва се напрежението в мускулите и ставите. Изчезват стреса и умората. Събуждате се освежени и пълни с енергия.

Водните легла са изключително хигиенични. Върху водното легло се елиминират условията за развитие на акари и други микроорганизми, които могат да предизвикат астма алергии при хората, чувствителни към тях. Невъзможно е каквито и да е частици, прах или бактерии да проникнат през повърхността на водния матрак.

Водните легла са отопляеми. Можете да регулирате температурата на водата в матрака според Вашето желание. Можете да спите на прохлада през лятото и на по-топло през зимата. Това гарантира бързо заспиване и комфортна почивка. Сънят протича при еднаква температура през цялото време, без изпотяване или преохлаждане. Водните легла могат да бъдат с два отделни матрака, отоплението на които е независимо един от друг, така че двамата партньори могат да настройват температурата поотделно.

Фазата на дълбок сън е доста по-продължителна при спане на воден матрак в сравнение с обикновен. Телесното тегло се разпределя равномерно, тялото се отпуска като в безтегловност и бързо преминава във фаза на дълбок сън. Подобрява се изцяло сънят, значително се намаляват обръщането и въртенето в леглото.

Подходящо е за спортисти. Организмът се възстановява бързо след големи натоварвания. Активира се метаболизма, облекчават се схванатите мускули и се подобрява двигателната активност. Намаляват се мускулните болки, скъсява се времето за възстановяване след периоди на интензивни тренировки. Ускорява се мускулната регенерация. Увеличава се производството на Соматотропин /хормон на растежа/.

Водното легло може да подобри и Вашият интимен живот, като внесе в него нови окраски и нюанси. За водните легла се носят легенди, участват в много любовни сцени във филмите.

Здравословни проблеми, които се повлияват изключително добре от употребата на водно легло: Заболявания на гръбначния стълб и таза, дископатии и дискови хернии, ишиалгии, лумбаго, дегенеративни ставни заболявания (артрози), артрити, ревматизъм, болки в мускулите, заболявания на сухожилията, състояния след травми, рани от продължително залежаване и декубитус, рани от изгаряния, астма, алергии, сърдечносъдови заболявания, заболявания на периферната нервна система, нарушения на съня, стрес и депресивни състояния, простудни заболявания.

За повече информация: 0889 71 77 68

http://vodnilegla.com/home

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Над 103 000 лева ще заработи Веселин Маринов от тазгодишния си коледен концерт. Предварителните прогнози сочат, че печалбата от традиционна му изява по това време на годината ще е рекордна. Веско обяви, че коледното му творческо празненство тази година ще се проведе на 3 декември в НДК, като това ще е 22-рият му концерт на сцената на зала 1.

Лятото официално си отиде! И идват студ, силен вятър и слани. От днес времето в цялата страна значително се влошава, като високите стойности на температурите и слънчевото време остават като мил спомен. "Чувствителното понижаване на температурите ще се усети във вторник и сряда. Добрата новина е, че в края на седмицата ще има леко повишение на

Софиянец изхвърли книги до кофи за боклук и предизвика възмущението на потребителите в социалните мрежи. Вместо да ги запази и съхрани столичанинът явно е решил да освободи място за нещо по важно в жилището си от художествените