"Идеален дом" през ноември

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/5859200 www.24chasa.bg

Приятели, новият брой на списание "Идеален дом" е на пазара. В него показваме три български интериора. Единият е от арх. Николай Филипов от "ВБ Студио" в апартамент, който е създаден чрез обединяването на две ателиета, вторият е дело на арх. Георгия Парапитева, решен е в "минималистичен вариант с мляко и топъл шоколад" и е в луксозна нова кооперация в София. Третият е на офис на наша фирма и е направен от Ирина Владимирова - Джорджети от СЕТА СТУДИО. Представяме и уникален "Мъжки блясък в Лондон", както и "Белият дом" на Доналд Тръмп, който е в продажба.
В рубриката "На практика" продължаваме от предишния брой темата за отоплението и добавяме информация с цени за аксесоарите за камина. Запознаваме ви и с плановете за строеж на три небостъргача в София.
Представяме един от модните цветове за 2017-та - този на къдравото зеле, както и тенденциите за догодина в домакинските и модните аксесоари чрез Ambiente в аванс . В рубриката "Обзавеждане" разказваме за комода, в "Градина" - за антуриумите, а кулинарният момент е посветен на рецепти с тиква от Австралия.

Еко топлина

Две в едно за повече комфорт от Николай Филипов от "ВБ Студио"

Минималистичен вариант с мляко и топъл шоколад от Георгия Парапитева

Светлинни лъчове в работната зона от Ирина Владимирова - Джорджети

Новите небостъргачи на София

Цветът на къдравото зеле е хит за 2017 г.

Не забравяйте комода

Мъжки блясък в Лондон

"Белият дом" на Доналд Тръмп

Ambiente 2017 - How very British!

Антуриумите

Ястия с тиква

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Специална марка, посветена на 15-годишнината от приемането на България в НАТО, бе валидирана вчера в Министерски съвет. Пощенската марка изобразява трабантчето на тогавашния външен министър Соломон Паси. Освен него в церемонията участваха министърът на външните работи Екатерина Захариева и министърът на транспорта Росен Желязков.

Трябва да бъдем държани в ареста най-дълго време, за да може да се сложи ръка на фирмената ни собственост. От задържането ни се цели икономически ефект! Това заяви вчера пред апелативния спецсъд Евгения Банева, съпругата на олигарха Николай Банев, по повод дружествата, които двамата управляват, научи "България Днес".

Народният бард Веселин Маринов мина на повикване. Звездата бе изловена от топпапараците на "България Днес" търпеливо да чака пред столична бизнес сграда, тръпнейки да получи обаждане, за да бъде пуснат вътре. Изпълнителят на "Горчиво вино" чинно постоя десетина минути, говорейки по телефона с папка под мишница с надеждата да му отворят дверите на