Италианска хармония в 45 кв. в

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6257901 www.24chasa.bg

Жилището е с площ 45 кв. м и се намира в италианския град Бреша в сграда от 60-те години на миналия век. Преди преустройството е било площ с две отделни помещения, но половината от преградната стена е премахната.

Новият интериор е на студио Flusso creativo, което е разширило визуално обема, но е фиксирало добре отделните зони. Вляво от входа са кухнята и трапезарията, а вдясно дневната зона, която вечер се превръща в спалня.

Приятният съвременен вид на жилището е постигнат благодарение на земните цветове в интериора. Те създават илюзията за спокойствие, защото отлично си хармонират. В същото време помагат още по-силно да изпъкнат акцентите. А те са зелените столове и полилей в трапезарията, зеленият тв шкаф, както и гърбът на кухнята.
Снимки Flusso creativo

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са