Италианска хармония в 45 кв. в

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6257901 www.24chasa.bg

Жилището е с площ 45 кв. м и се намира в италианския град Бреша в сграда от 60-те години на миналия век. Преди преустройството е било площ с две отделни помещения, но половината от преградната стена е премахната.

Новият интериор е на студио Flusso creativo, което е разширило визуално обема, но е фиксирало добре отделните зони. Вляво от входа са кухнята и трапезарията, а вдясно дневната зона, която вечер се превръща в спалня.

Приятният съвременен вид на жилището е постигнат благодарение на земните цветове в интериора. Те създават илюзията за спокойствие, защото отлично си хармонират. В същото време помагат още по-силно да изпъкнат акцентите. А те са зелените столове и полилей в трапезарията, зеленият тв шкаф, както и гърбът на кухнята.
Снимки Flusso creativo

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гигантски 32-килограмов шаран бе уловен на езеро край София. Уникалното постижение регистрира Владимир Веселинов (31 г.) от софийското село Реброво. Той издърпал трофеен унгарски шаран на баластриерата край Враждебна, информира divoto.bg. Замятал е с дънна въдица, като стръвта е била протеиново топче с аромат на ананас.

Собственик на заведение прорязва 4 дървета и ги третира с вещество с цел умъртвяването им, за да застрои тротоарната площ до заведението си в кв. "Гео Милев", бл 109 столицата. За това сигнализира в социалните мрежи Михаил Димитров и призовава компетентните органи да вземат отношение по

Сложиха рога на писателката Калина Паскалева. Изкусителката се появи с две плитки под формата на рогчета в косата си пред известен столичен хотел, видя България Днес. Малко малко начумерена, любовта не спира да блика от нея. Красавицата се беше барнала с очила под формата на сърца във фаталния червен цвят.