Дибла и Schneider Electric – в търсене на иновации

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6599045 www.24chasa.bg

Schneider Electric представя безграничните възможности, които „умният дом“ предлага

Иновативните решения, които фирма Schneider Electric представиха на последния за тази година тимбилдинг на националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“, само подсказаха за наистина безграничните възможности за управление на дома, които всеки интериорен проектант би могъл да вложи в бъдещите си проекти. Schneider Electric е доказала се във времето фирма – партньор от Годишната партньорска програма на „Дибла“ и глобален специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията, която разработва технологии и решения за управление на енергията по безопасен, надежден, ефективен и устойчив начин.

На 19 октомври 2017 г. мостреният „умен дом“ на фирмата домакин събра специалисти от интериорния бранш от цялата страна в град София. Темата за т. нар. „умен дом“ и неговите предимства и функционалности искрено вълнуваше всички гости на събитието. Оскъдната и предимно теоретична информация по темата често оставя много от специалистите неподготвени и недобре осведомени за множеството възможности, които развиващите се технологии могат да предложат.

За да представи по завладяващ и интересен начин тази на пръв поглед суха и теоретична материя, от Schneider Electric демонстрираха пред гостите как функционират най-новите сензорни бутони Multitouch Pro – тъч панели, които позволяват пълен контрол над основни функции във всяко помещение. Интерес предизвика и новата интегрирана система за гласово управление Alexa, която се използва към системата за домашна автоматизация и е приложение, с което всеки лесно може да променя настроението в своя дом като регулира осветлението, управлява телевизията, позицията на щорите, температурата и много други.

Фирмата домакин предизвикаха участниците с творческа и индивидуална задача, за да им даде възможност лично да се докоснат до новите иновативни продукти. Всеки от проектантите трябваше да програмира своя собствена сцена за управление, както и да разработи дизайн на рамка към серия за крайни елементи Мертен (M creative). Екипната работа, обменът на ценен опит и полезната информация превърнаха тимбилдинга в незабравимо преживяване.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

ЦСКА поведе с 13 след Водното дерби Делио Роси: Не заслужаваха победата Фернандо Каранга закла "Левски" във водното вечно дерби в локвите на националния стадион. ЦСКА удари "сините" с 1:0 с гол на бразилеца в 84-ата минута и докара до екстаз "червените" фенове, изпълнили сектор "Г". Въпреки ужасното време и почти непрестанния дъжд около 12 000

18-годишната Соня Георгиева от Бургас, типичен представител на т.нар. „трети пол”, е била нападната от скинари преди две години. Сензацията от „Гласът на България“, която шашна журито с обаятелен глас и момчешка визия, изяла тупаниците от банда расисти в родния си град. Нападението над беззащитното момиче е било провокирано от сексуалната й

Актрисата Елен Колева не се е отказала от идеята да присъства в медиите със скандал. Звездата от „Шивачки” в последно време не се е снимала за киното и телевизията, но пък за това позира пред фотообективите. Те изглежда са новата й страст, която я кара да забравя за всякакви задръжки и притеснения от тялото си.