Конкурс "Къща на годината" - категория "Малкото жилище 2017"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6795621 www.24chasa.bg
Февруари - арх. Златина Данаилова, арх. Лъчезар Данаилов Това жилище претърпява основно обновяване и солидно преустройство, след което семейството с дете вече разполага с желания дом. В него освен родителска спалня сега има и втора тоалетна.

Списание "Идеален дом" за пореден път организира конкурса "Къща на годината". В него участват 40 интериора, които са публикувани на страниците през 2017 година. Те са разделени в 4 категории: "Частен интериор", "Малкото жилище", "Обществен интериор", "Студентски проект".

Представяме ви 3-е проекта от категория "Малкото жилище". Компетентно жури ще определи победителите, които ще бъдат наградени на 25 април.

Март - арх. Петя Демирева, арх. Мариета Сотирова Тази стая с площ от 24 квадратни метра е превърната в жилище, което предлага всички удобства за съвременния начин на живот и визия с модерно излъчване.

Юни - арх. Росица Карапеткова Малката къща преди е била пристройка, която благодарение на реконструкцията вече е уютна вила в провансалски стил.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Терористи ли финансират подобни конференции?, питат антифашисти Мощен сблъсък между националисти и антифашисти бележи най-мащабното събитие в последните години - конференция на крайните патриоти от цяла Европа утре вечер в София, на който ще бъде създаден общ съюз. Мястото на събитието се пази в тайна за последно,

Пожари разрушават Зографския и Хилендарския в Атон Иво АНГЕЛОВ Пожар унищожи голяма част от катедралата "Нотр Дам" в Париж в началото на Страстната седмица. Колкото и ужасяващи да бяха кадрите от огнената стихия, това не е първият подобен инцидент. От червените езици на огъня през вековете страдат и български манастири светини.