Стебла и листа се превръщат в декор за дома

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6851627 www.24chasa.bg
Снимки Facebook Kamaro'an

Оригиналните аксесоари може да направят дома интересно и артистично място. И това зависи не просто от дизайна на предметите, а и от материалите, от които са изработени. Студио Kamaro’an е базирано в Тайван и се отличава именно с материалите, с които работи. Това са стебла и листа от вид острица и от други растения от региона.

Студиото използва специфични техники за обработка, основани на стари обичаи на местни племена. Събирани и тествани са дълго време преди официалното откриване на студиото през 2015 година. В портфолиото му вече има лампи, дребни мебели, аксесоари за маса, дори дамска чанта. В края на 2017-а Kamaro’an получи наградата Rising Asian Talent на престижното изложение Maison&Objet в Париж.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята

Медицински изделия с различна цена. Уринаторни торбички и имуноглобулинови помпи на колосални цени Бинтът по каса е двойно по-скъп от този на свободния пазар. В списъка с медицински изделия на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), цената за тубуларен бинт е 20,84 лв., а в аптеките същият може да се намери за 10 лв.