Пристройка за двора

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6852226 www.24chasa.bg
Снимки faqindecor.com

Тази малка къщичка може да изпълнява само една функция – да предостави допълнително място за спане. Затова е идеална за ролята на пристройка в двора към основната къща. Проектирана е от шведското бюро Anders Berensson Architrcts, което я е нарекло условно „жилищна кутийка”. В нея има само два прозореца – един за съзерцаване на околността и още един на тавана, за да има повече светлина на кътчето, което служи за работно място.

Вторият всъщност е на върха на малката кула, добавена към обичайния обем на къщичката. Основният материал, който е използван, е дърво, като вътрешната облицовка е от дъски от ела. Въпреки минималистичния стил, в който е интериорът пристройката е уютна и светла. Фундаментът й е от бетон.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От концерта в зала О2 в Лондон Подкрепям тези жени в борбата за децата им, обяви Дългия , снимки: Юлиан САВЧЕВ Милион лева ще дадат Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на децата с увреждания след концерта си в музикалния гигант - зала „О2 арена“, в Лондон на 9 юни. Концертът ще се казва "Системата ги убива", а шоуменът ще излезе със същата тениска,

Продуцентът Андрей Арнаудов стана горд татко на момче. Неговата съпруга Емануела го дари със син, който се е родил с перфектни мерки - 3,450 кг и е висок 51 см. Андрей все още не знае кога ще ги изписват. "Кръстих го на баща ми Васил, той много щеше да се радва", сподели Андрей, чийто татко бе видният български хоров диригент Васил Арнаудов.

Уникален дует заформиха фолклегендата Софи Маринова и бившият български национал по футбол Благой Георгиев. Джизъса и ромската кралица се засякоха по време на абитуриентски купон в столичен хотел. Естествено, Благо веднага стана център на внимание и бе поканен от Софи да пеят заедно на микрофона. "За нашата икона Благо Георгиев", афишира Софи.