Истинска гора насред ресторанта

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6856133 www.24chasa.bg
Снимки retaildesignblog.net

"Храна, дизайн и вяра" е концепцията, според която е направен интериорът в ресторант Cuisine de Garden BKK’ в Банкок в Тайланд. Той е вторият от веригата и в него всеки детайл е вдъхновен от природата. Проектът е на местното студио Integrated Field.

Заведението се намира в пространство, което е било арт галерия. Запазвайки голямото дърво в двора дизайнерите са решили да продължат темата и в интериора. Така са направили смелата стъпка да засадят вътре истински дървета. Идеята е реализирана с помощта на ландшафтни архитекти, за да се гарантира доброто им бъдещо развитие.

Развивайки концепцията, студиото е създало спокойна атмосфера, асоциираща се с бягството от шумния град. Специална роля в този интериор е отредена и на част от тавана, който изглежда като ясно нощно небе. Ефектът е постигнат с помощта на стотици LED светлини. Дърво, камък, чакъл са основните материали, а неутралната цветова гама подсилва естествения облик. В същата тоналност е и барът, който внася доза загадъчност.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от

Тихомълком у нас е върнат Матей Боев, дясна ръка на Евелин Банев-Брендо в наркобандата, прочула се с прозвището "Кокаинови крале". Боев е докаран в България от италиански затвор, където излежава присъда за дрога. Повод за трансфера му е молба да доизлежи наказанието си в български затвор. Вчера тя бе разгледана от Апелативния съд в София.

Кой е той? Стефан Димитров е дългогодишен ловец и председател на старозагорското Сдружение на ловците и риболовците. Той е награждаван много пъти за дейността си от Националния съюз. - Г-н Димитров, близо 120 000 ловци в страната скочиха срещу промените в Закона за лова, целящи предотвратяване разпространението на болестта африканска чума по