Истинска гора насред ресторанта

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6856133 www.24chasa.bg
Снимки retaildesignblog.net

"Храна, дизайн и вяра" е концепцията, според която е направен интериорът в ресторант Cuisine de Garden BKK’ в Банкок в Тайланд. Той е вторият от веригата и в него всеки детайл е вдъхновен от природата. Проектът е на местното студио Integrated Field.

Заведението се намира в пространство, което е било арт галерия. Запазвайки голямото дърво в двора дизайнерите са решили да продължат темата и в интериора. Така са направили смелата стъпка да засадят вътре истински дървета. Идеята е реализирана с помощта на ландшафтни архитекти, за да се гарантира доброто им бъдещо развитие.

Развивайки концепцията, студиото е създало спокойна атмосфера, асоциираща се с бягството от шумния град. Специална роля в този интериор е отредена и на част от тавана, който изглежда като ясно нощно небе. Ефектът е постигнат с помощта на стотици LED светлини. Дърво, камък, чакъл са основните материали, а неутралната цветова гама подсилва естествения облик. В същата тоналност е и барът, който внася доза загадъчност.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Хранят се със сурово месо Крокодили си отглеждат баща и син в София. Светослав и Тони Георгиеви се грижат от сутрин до вечер за три каймана и още над 200 вида екзотични животни. Крокодилите са при тях отскоро, но бързо се превръщат в техни любимци. Семейството е единственото у нас, което се осмелява да приюти и развъжда хищници.

ДесиСлава за пореден път остави бебето си в рамките на месец. Изпълнителката повери грижите за новороденото на майка си и отпраши в чужбина. Чалга изпълнителката пристигна в Рим, където е на шопинг с половинката си Благой Найденов. Докато разглеждат красотите на Вечния град, майката на певицата не се отделя от наследника на ДесиСлава - Борис.

Изпълнителят Крум стана хаджия. Певецът наскоро посети Божи гроб в Йерусалим. Крум изкара няколкодневна почивка в Израел и не пропусна възможността да посети свещеното за християните място. Певецът разкри, че се е помолил на Божи гроб за здраве, както и за успешна кариера. Той също така е благодарил за живота и възможностите, които получава.