Караваната може и да се разтяга (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6862150 www.24chasa.bg
Снимки www.beauer.fr

Най-важното за любителите на караваните е те да са функционални, компактни, леки и лесни за преместване. Моделите и разработките са стотици, а една от най-коментираните напоследък е френската BeauEr 3X.

Домът на колела има доста нестандартна форма и прилича на неголям цилиндър. Представлява комбинация от няколко подвижни секции с различен диаметър, които се позиционират на принципа на телескопичността.

Всяка каравана е с една и съща планировка, като мебелите автоматично се отварят и затварят заедно със секцията, в която се намират. В компактното положение за път на BeauEr 3X те прилягат вътре помежду си като пъзел.

Но това не значи, че са с по-малки размери. Леглото е 140 на 190 см, а санитарният възел е с биотоалетна, мивка и душ. В кухнята има хладилник с обем 130 л, газов котлон, мивка, рафтове, няколко подвижни шкафа и място за микровълнова печка. Диванът в столовата може да се превърне във второ легло.

Компанията Beauer засега предлага три вариации на караваната.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От концерта в зала О2 в Лондон Подкрепям тези жени в борбата за децата им, обяви Дългия , снимки: Юлиан САВЧЕВ Милион лева ще дадат Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на децата с увреждания след концерта си в музикалния гигант - зала „О2 арена“, в Лондон на 9 юни. Концертът ще се казва "Системата ги убива", а шоуменът ще излезе със същата тениска,

Продуцентът Андрей Арнаудов стана горд татко на момче. Неговата съпруга Емануела го дари със син, който се е родил с перфектни мерки - 3,450 кг и е висок 51 см. Андрей все още не знае кога ще ги изписват. "Кръстих го на баща ми Васил, той много щеше да се радва", сподели Андрей, чийто татко бе видният български хоров диригент Васил Арнаудов.

Уникален дует заформиха фолклегендата Софи Маринова и бившият български национал по футбол Благой Георгиев. Джизъса и ромската кралица се засякоха по време на абитуриентски купон в столичен хотел. Естествено, Благо веднага стана център на внимание и бе поканен от Софи да пеят заедно на микрофона. "За нашата икона Благо Георгиев", афишира Софи.