Домът на Джордж Майкъл - под наем за $110 000 месечно

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6862232 www.24chasa.bg
Къщата, която се отдава под наем Снимки Ройтерс

Домът на покойния певец Джордж Майкъл в район Хайгейт в северната част на Лондон ще се дава под наем за 110 000 долара на месец (80 000 паунда). Решението е на семейството на изпълнителя, който почина на Коледа през 2016 година на 53 г. Оттогава въпросната къща се превърна в нещо като мемориал, защото пред нея всекидневно фенове продължават да оставят купища цветя и играчки.

Сега наследничките Мелани и Йоде, по-големите сестри на Джордж, молят почитателите да спрат да носят вещи и цветя след 27 май. Това е датата, на която къщата трябва да е приведена в подходящ вид за отдаване под наем. Имотът разполага с основна къща с 5 спални, лятна къща, басейн и изход към близкия парк.

Състоянието на Джордж Майкъл се изчислява на 150 милиона долара и включва и други имоти. Сред тях е и къща в Риджънтс парк в Лондон, в която в момента живее последният партньор на изпълнителя Фади Фауаз. Семейството на Джордж се опитва по съдебен ред да изгони ливанеца от имота.

Джордж Майкъл

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гъбите в Родопите изчезнаха! Дългото засушаване постави под въпрос началото на сезона на беритба на диворастящи гъби, алармираха пред "България Днес" берачи с дългогодишен опит. "В горите могат да се срещнат почти всички видове, но количествата им са много малки. Валежите тази година бяха прекалено скромни и това веднага се отразява на

Хранят се със сурово месо Крокодили си отглеждат баща и син в София. Светослав и Тони Георгиеви се грижат от сутрин до вечер за три каймана и още над 200 вида екзотични животни. Крокодилите са при тях отскоро, но бързо се превръщат в техни любимци. Семейството е единственото у нас, което се осмелява да приюти и развъжда хищници.

ДесиСлава за пореден път остави бебето си в рамките на месец. Изпълнителката повери грижите за новороденото на майка си и отпраши в чужбина. Чалга изпълнителката пристигна в Рим, където е на шопинг с половинката си Благой Найденов. Докато разглеждат красотите на Вечния град, майката на певицата не се отделя от наследника на ДесиСлава - Борис.