Домът на Джордж Майкъл - под наем за $110 000 месечно

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6862232 www.24chasa.bg
Къщата, която се отдава под наем Снимки Ройтерс

Домът на покойния певец Джордж Майкъл в район Хайгейт в северната част на Лондон ще се дава под наем за 110 000 долара на месец (80 000 паунда). Решението е на семейството на изпълнителя, който почина на Коледа през 2016 година на 53 г. Оттогава въпросната къща се превърна в нещо като мемориал, защото пред нея всекидневно фенове продължават да оставят купища цветя и играчки.

Сега наследничките Мелани и Йоде, по-големите сестри на Джордж, молят почитателите да спрат да носят вещи и цветя след 27 май. Това е датата, на която къщата трябва да е приведена в подходящ вид за отдаване под наем. Имотът разполага с основна къща с 5 спални, лятна къща, басейн и изход към близкия парк.

Състоянието на Джордж Майкъл се изчислява на 150 милиона долара и включва и други имоти. Сред тях е и къща в Риджънтс парк в Лондон, в която в момента живее последният партньор на изпълнителя Фади Фауаз. Семейството на Джордж се опитва по съдебен ред да изгони ливанеца от имота.

Джордж Майкъл

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от

Тихомълком у нас е върнат Матей Боев, дясна ръка на Евелин Банев-Брендо в наркобандата, прочула се с прозвището "Кокаинови крале". Боев е докаран в България от италиански затвор, където излежава присъда за дрога. Повод за трансфера му е молба да доизлежи наказанието си в български затвор. Вчера тя бе разгледана от Апелативния съд в София.

Кой е той? Стефан Димитров е дългогодишен ловец и председател на старозагорското Сдружение на ловците и риболовците. Той е награждаван много пъти за дейността си от Националния съюз. - Г-н Димитров, близо 120 000 ловци в страната скочиха срещу промените в Закона за лова, целящи предотвратяване разпространението на болестта африканска чума по