Домашни хитрини: За какво служи балсамът за устни

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6868192 www.24chasa.bg
Снимка pixabay.com

Благодарение на него можем да поддържаме устните меки и защитени и в топло и в студено време. Но малцина знаят, че балсамът помага и в други ситуации.

* Ако ципът заяжда, намажете го с малко балсам за устни и той отново ще функционира нормално.

* Кожичките около ноктите са неприятни и болезнени. Ще облекчите временно положението отново с намазване с балсам.

* При боядисване на косата в домашни условия се случва по кожата да останат следи. За да предотвратите това, намажете с балсам по линията на косата.

* За да предотвратите порязване по време на бръснене, нанесете преди пяната малко балсам.

* Ако пръстите са се подули и не можете да извадите пръстена си, помогнете си с балсам.

* Понякога новите обувки създават проблеми на определени места по краката. Намажете тези зони с балсам за устни и ще намалите доста триенето.

* Поставили сте спирала на миглите си, но част от нея се е оказала под очите, създавайки впечатление за големи торбички. Ще почистите с малко балсам за устни, който освен това ще подхрани деликатната зона.

* Защитете лапите на кучето преди разходка, като намажете възглавничките с балсам.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Живея с 400 лева, нямам пожизнена пенсия, но не се оплаквам "Видях "другия" свят, но още искам в този! Имам много какво да направя с живота си, а и внучката ми дава крила". Това сподели пред вестника ни голямата ни оперна прима Христина Ангелакова месеци преди да си отиде от този свят на 20 май. Певицата почина на 73 г.

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята