Подхранвайте растенията с органичен течен тор

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6899193 www.24chasa.bg

Ако искате да отгледате екологично чисти земеделски продукти или пък да имате красива цветна градина в двора, добър помощник може да ви е органичния течен тор Лумбрекс.

Лумбрекс е изключително ефективен, екологичен тор с широк спектър на приложение при всички земеделски култури, отглеждани на открито и в оранжерии. Съдържа в разтворен вид най-важните хранителни компоненти на биотора – хуминови киселини, фулвокиселини и всички необходими за растенията макро и микроелементи. Затова може да се прилага както като почвен тор преди разсаждане и по време на вегетация, така и като листен тор.

Той действа едновременно като източник на хранителни вещества и растежен стимулатор за растенията. Служи като почвен подобрител за бедни на хумус почви.

Хранителните елементи, съдържащи се в екстракта, се задържат продължително в почвата и така растенията ги усвояват по-пълно.

Лумбрекс бързо се разтваря във водата и е съвместим с всички препарати и торове, използвани в селското стопанство.

Биоторът помага за формирането на здрава коренова система на растенията и повишава устойчивостта им към стрес и патогени. Той може да се прилага листно при зеленчуци, житни, слънчоглед, царевица, рапица, тютюн, лавандула, люцерна и тревни площи, трайни насаждения, цветя и декоративни храсти, стайни и градински растения.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Рибите ми помогнаха да се издигна в съдийството, казва кумът на Камата - Атанас Узунов Футболната легенда Христо Стоичков е станал специалист в улова на шарани в Америка. Това разкри неговият кум - бившият футболен съдия Атанас Узунов, който тези дни отпразнува своя имен ден. 64-годишният топрефер е общински съветник в Пловдив

Символът на културното министерство през 2013 г. - ексминистър Владо Пенев и секссимволът на родния театър Захари Бахаров са неразделни. Двамата въпреки разликата в годините са близки приятели и отново бяха засечени рамо до рамо до Народния театър от топпапараците на "България Днес". Веселата компания дори се запъти на обяд след репетиции

"Това са пълни глупости. Убедени сме, че смъртта му е инсценирана, за да се измъкне с парите ни", нервно коментираха на 25 юни 2007 г. пред медиите известни родни бизнесмени. Повод за изявленията им е новината за смъртта на подвизаващия се с две самоличности като Емил Коен и Емил Бояджиев скандален бизнесмен и шеф на баскетболния ЦСКА