Бен Афлек продава за $9 млн. имот с три къщи

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6910487 www.24chasa.bg
Факсимилета architecturaldigest.com

Имение, в което има три отделни къщи, продава актьорът Бен Афлек, съобщават американските медии. Имотът се намира в щата Джорджия близо до река North Newport и исканата сума за него е 9 милиона долара.

Афлек купува имота през 2003 година, когато се среща с певицата и актриса Дженифъл Лопес. От трите постройки любима на двойката става Oyster House.

Това е къща с 5 спални и красив атриум в средата. Площта й е 929 кв. м. Тя е и най-голямата в имота. На два етажа е и има и външна стълба. В интериора преобладава дървото, включително в стените. В две от спалните има двуетажни легла, спасени от кораби, които са били предадени за скрап. Втората по големина къща се нарича Big House и е с площ 557 кв. м, а третата е летен дом с каменни подове. Къщите разполагат с много открити пространства, а имотът има достъп и до реката.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,