Дават под наем 31 нови луксозни апартамента в столичния център

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6911073 www.24chasa.bg
Петър Дяков, генерален директор на „Клийвс Сан стефано“ (вдясно), и инж. Николай Караянев, изпълнителен директор на „Сан Стефано Пропърти дивелопмънт“ (вляво), официално представиха луксозните апартаменти

Официално е открит „Клийвс Сан Стефано“, който съчетава качествено строителство, модерен дизайн и хармония с природата

„Клийвс Сан Стефано“, последният проект за отдаване под наем на висок клас обзаведени апартаменти в София, бе открит с официално събитие в столичната „Галерия Сан Стефано”. Сред гостите, проявили интерес към 31 апартаменти, разположени в мултифункционалния комплекс „Сан Стефано Плаза“ срещу БНТ, бяха представители на посолства, български и чуждестранни граждани, медии.

Проектът се управлява от „Клийвс“ (Cleves), най-големият частен оператор и собственик на портфейл от обзаведени апартаменти за отдаване под наем за жилищни нужди в София. Според генералния директор на компанията Петър Дяков апартаментите се намират на изключително място, в комплекс, където има всичко необходимо. „Работихме съвместно със „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“, за да завършим апартаментите в съответствие с обичайните ни високи стандарти и се радваме да обявим, че от 12 юни вече ги предлагаме под наем“, каза Петър Дяков.

„Сан Стефано Плаза“ е модерен комплекс, който се състои от жилищна част, търговски център и офиси клас „А“. В търговския център са разположени магазини, заведения за хранене, арт галерия и модерен фитнес със спа център, има подземен паркинг на четири нива. Целият комплекс е сертифициран по престижния международния стандарт за устойчиво строителство BREЕAM INTERNATIONAL 2013 с оценка Excellent.

„Постигната е здравословна среда с висока дневна осветеност чрез изпълнени автоматизирана слънцезащита, външна шумозащита, термографско изследване на сградната обвивка. Фотоволтаична инсталация на покрива захранва с енергия зарядна станция за електромобили в паркинга. Богатата растителност в комплекса се напоява с автоматична поливна система, която се захранва от подземен дъждовен резервоар“, изтъкна предимствата на комплекса Николай Караянев, изпълнителен директор на „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“. Той допълни, че всеки от апартаментите разполага с автоматизирано управление на сградните системи и цялостна система за сигурност.

Комплексът, проектиран от Архитектурно дружество „Сан Стефано“ и изграден от „Геострой” АД, е пример за качествено строителство, което съчетава модерния дизайн с частично възстановената историческа градска среда и хармонията на природата.

През 2017 г. „Сан Стефано Плаза“ получи специална награда за "Иновативен комплекс с внедрени висок клас технологии" в престижния конкурс "Къща на годината 2016" на сп. "Идеален дом" и в. „24 часа”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,