31 кв. м лекота с прозорец на покрива

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6913154 www.24chasa.bg
Снимки kvartblog.ru

Това жилище прилича по-скоро на мъничък морски дом, отколкото на апартамент в Швеция. Излъчва невероятен чар заради местоположението си на последния етаж на стара сграда, но и на по-особената архитектура. Нейни елементи са гредите, един шестоъгълен и един овален прозорец.

Но с това интересните геометрични форми не свършват, защото главната роля е на прозореца на покрива. Благодарение на него в жилището влиза много естествена светлина. Интериорът е решен в бяло и това е основната причина усещането да е за много лекота. Черният под сполучливо контрастира на белотата, която е разчупена и чрез приятните принтове на текстила, и чрез различните текстури на стените.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" има с какво да се гордее на световното първенство. Една "синя" половинка привлича погледите по стадионите в Русия. Съпругата на исландския защитник Холмар Ейолфсон - Йона, спокойно може да се нареди в Топ 10 на най-красивите жени на мондиала. Блондинката подкрепя "викингите", въпреки че мъжът й още не се е появил в игра.

Полицейски патрул в центъра на Нижни Новгород, Русия следи за сигурността на феновете по време на Световното първенство по футбол. Снимка: REUTERS/Gleb