Седем в едно - мобилната кухня

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6945960 www.24chasa.bg
Снимки dezeen.com

Това е проект на Ю Ли, дипломант от магистърския курс по продуктов дизайн в Royal College of Art в Лондон. Представлява минималистична преносима кухня, предназначена за студенти и други млади хора, които живеят на квартири в ограничени пространства.

Комплектът 7 в 1 съдържа дъска за рязане, индукционна плоча, малка тенджерка, тиган, поставка за чинии, прибори за хранене и кутия. Те са решени в бяло и червено, а използваните материали са като традиционните за кухненско оборудване.

Гърбът на кутията може да бъде свален и използван като табла, в която да влезе част от посудата. Има опция и за превръщането й в сушилня за комплекта. Индукционната плоча има бяла повърхност, таймер и контрол на температурата. Дръжката на тигана може да се демонтира лесно.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Специална марка, посветена на 15-годишнината от приемането на България в НАТО, бе валидирана вчера в Министерски съвет. Пощенската марка изобразява трабантчето на тогавашния външен министър Соломон Паси. Освен него в церемонията участваха министърът на външните работи Екатерина Захариева и министърът на транспорта Росен Желязков.

Трябва да бъдем държани в ареста най-дълго време, за да може да се сложи ръка на фирмената ни собственост. От задържането ни се цели икономически ефект! Това заяви вчера пред апелативния спецсъд Евгения Банева, съпругата на олигарха Николай Банев, по повод дружествата, които двамата управляват, научи "България Днес".

Народният бард Веселин Маринов мина на повикване. Звездата бе изловена от топпапараците на "България Днес" търпеливо да чака пред столична бизнес сграда, тръпнейки да получи обаждане, за да бъде пуснат вътре. Изпълнителят на "Горчиво вино" чинно постоя десетина минути, говорейки по телефона с папка под мишница с надеждата да му отворят дверите на