Седем в едно - мобилната кухня

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6945960 www.24chasa.bg
Снимки dezeen.com

Това е проект на Ю Ли, дипломант от магистърския курс по продуктов дизайн в Royal College of Art в Лондон. Представлява минималистична преносима кухня, предназначена за студенти и други млади хора, които живеят на квартири в ограничени пространства.

Комплектът 7 в 1 съдържа дъска за рязане, индукционна плоча, малка тенджерка, тиган, поставка за чинии, прибори за хранене и кутия. Те са решени в бяло и червено, а използваните материали са като традиционните за кухненско оборудване.

Гърбът на кутията може да бъде свален и използван като табла, в която да влезе част от посудата. Има опция и за превръщането й в сушилня за комплекта. Индукционната плоча има бяла повърхност, таймер и контрол на температурата. Дръжката на тигана може да се демонтира лесно.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са