Старият куфар може да е част от интериора

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6948191 www.24chasa.bg
Снимки pixabay.com и make-self.net

Съвременните куфари са на колела, с удобни дръжки и интересни решения за съхранение, а дизайнът им е многолик. Предшествениците им от миналия век обаче също може да влязат в употреба. Разбира се, не в ролята на пътна чанта, а като част от интериора. Ето малко идеи.

Ако досегашната масичка за кафе ви е омръзнала и пазите в дрешника класически стар куфар, защо не ги комбинирате? Може да вземете краката на масичката и върху тях да монтирате куфара. Най-важното е конструкцията да е стабилна, а плотът равен.

По подобен начин може да си направите тоалетна масичка или нощно шкафче. Старият куфар може да е още аптечка, закрепена на стената, или място за съхранение на вестници и списания в дневната.

Възможно е да се направи и композиция, стига да разполагате с повече от един куфар, още по-добре ако те са с различен размер. Тогава може да се оформи нещо като шкаф, който да се разположи на подходящо място, включително в антрето. Би могъл да бъде и функционално място за съхранение, например на обувки. А защо не и легло за домашния любимец?

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са