Старият куфар може да е част от интериора

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6948191 www.24chasa.bg
Снимки pixabay.com и make-self.net

Съвременните куфари са на колела, с удобни дръжки и интересни решения за съхранение, а дизайнът им е многолик. Предшествениците им от миналия век обаче също може да влязат в употреба. Разбира се, не в ролята на пътна чанта, а като част от интериора. Ето малко идеи.

Ако досегашната масичка за кафе ви е омръзнала и пазите в дрешника класически стар куфар, защо не ги комбинирате? Може да вземете краката на масичката и върху тях да монтирате куфара. Най-важното е конструкцията да е стабилна, а плотът равен.

По подобен начин може да си направите тоалетна масичка или нощно шкафче. Старият куфар може да е още аптечка, закрепена на стената, или място за съхранение на вестници и списания в дневната.

Възможно е да се направи и композиция, стига да разполагате с повече от един куфар, още по-добре ако те са с различен размер. Тогава може да се оформи нещо като шкаф, който да се разположи на подходящо място, включително в антрето. Би могъл да бъде и функционално място за съхранение, например на обувки. А защо не и легло за домашния любимец?

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Специална марка, посветена на 15-годишнината от приемането на България в НАТО, бе валидирана вчера в Министерски съвет. Пощенската марка изобразява трабантчето на тогавашния външен министър Соломон Паси. Освен него в церемонията участваха министърът на външните работи Екатерина Захариева и министърът на транспорта Росен Желязков.

Трябва да бъдем държани в ареста най-дълго време, за да може да се сложи ръка на фирмената ни собственост. От задържането ни се цели икономически ефект! Това заяви вчера пред апелативния спецсъд Евгения Банева, съпругата на олигарха Николай Банев, по повод дружествата, които двамата управляват, научи "България Днес".

Народният бард Веселин Маринов мина на повикване. Звездата бе изловена от топпапараците на "България Днес" търпеливо да чака пред столична бизнес сграда, тръпнейки да получи обаждане, за да бъде пуснат вътре. Изпълнителят на "Горчиво вино" чинно постоя десетина минути, говорейки по телефона с папка под мишница с надеждата да му отворят дверите на