Новият брой на "Идеален дом"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6968588 www.24chasa.bg

Приятели, новият брой на "Идеален дом" е на пазара. Със страниците му ще ви пренесем далеч от шума на града и "шума" на дизайна чрез интериора на арх. Данаил Едрев в софийска къща, но и в лаконичен скандинавски стил, създаден от Мария Димитрова в дом с площ 87 кв. м. Лек поклон към миналото прави арх. Ивета Попова чрез интериора си в апартамент, чиято история започва в първите десетилетия на миналия век.

Усещане за чистота и релакс има в най-новата клиника за пластична хирургия в София благодарение на интериора на арх. Петко Колев. А невероятна средиземноморска атмосфера лъха от ваканционен апартамент на остров Майорка по проект на Cassai Home & Fashion.

Показваме какъв е трендът за лятото за екстериора, но и за декорацията на дома за Коледа. А също и какви красиви детайли от София открива талантливата фотографка Деси Кулелиева.

От частта "На практика" ще научите 3 важни неща за барбекюто и какви щори са най-подходящи за вашия дом - външни или вътрешни. Коя е нощната красавица за двора и балкона и как лятото може да стане по-вкусно с рецептите на Толик - всичко това в рубриките "Градина" и "Кулинарен момент".

Превъплъщение от рибарска къща до ваканционен апартамент - Каталина Сосиас от Cassai Home & Fashion

Сезонни акценти за екстериора

Tendence 2018

3 важни неща за барбекюто

Външни или вътрешни щори

"Нощна красавица" в двора и на балкона

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.