Пълна функционалност в 24 кв. м

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6971581 www.24chasa.bg
Снимки hqroom.ru

Автор на интериора в това студио в австралийския град Сидни е Николас Гурни, който е е проектирал и поръчал изработката на много от мебелите и преградите заради ограничената площ от 24 кв. м. Част от мебелите са подвижни, което при нужда освобождава място. Целта е била възможно най-доброто усвояване на пространството за гарантиране на функционалността му. В голяма степен дизайнерът е съблюдавал принципи, с които работят в Япония при създаване на интериори в малки помещения, а именно - сортиране, поддържане на ред, поддържане на чистота, стандартност, съвършенство.

Така Гурни е успял да намери достатъчно място за съхранение във всички зони, усвоявайки и най-малкото кътче по широчина и височина. Интересно е решението му да отдели местоположенията на мократа и сухата части на кухнята.
Спалнята е в своя зона, разделена от останалия обем с перфорирана двойна метална врата. Едната й част се разгъва на 180 градуса, като по този начин закаченият на нея телевизор може да се гледа и в дневната. Интериорът е изцяло в бяло, а двете малки тераси и прозорецът в спалнята добавят още светлина и чар на мини жилището.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Харесвам се, не ми пука, фука се Анджи В садо-мазо порноклип лъсна джендърът Анджелина, известна като двойничка на Николета Лозанова. 21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и веднага след като преминала от мъжки в женски пол, решила да заснема видео със секссъдържание за спомен. "И за това ли ще ме мразите?

Българският снайперист Крум Хаджипетков шашна и най-добрите военни специалисти в Германия, след като уцели портокал от 800 метра разстояние. Това е само един от уникалните рекорди на българина, регистрирани по време на състезание в Германия това лято. Ефрейторът от 31-ви механизиран батальон - Хасково, спира дъха на всички с точния си мерник.

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,