Маса за двама....на врата! (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6986638 www.24chasa.bg
Снимки designboom.com

Изследвайки феномена на все по-голямото отсъствие на общуване, китайският продуктов дизайнер  Хун Лу Чан създаде експериментална маса.

Napkin table е изключително забавна, защото е закрепена за хората, които я ползват. Двамата буквално я държат за вратовете си, почти като лигавник. Сгъваемата маса може да се побере в джоба. Много е удобна за използване по време на пикник, и когато се консумират леки неща, по възможност в пластмасови съдове.

Забавното изобретение вече бе тествано в практически условия, включително в групи от по 4 души. Експериментът показаха, че изполването на napkin table води до необичайни взаимедйствия между хората. Допринася за трупането на социален опит, носи приятни емоции от общуването и помага напълно да се избегне фъбинга - състоянието, при което човек е зает единствено със сърфиране през смарт устройство, включително по време на хранене.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Над 20 млн. лева с рекет е искала да прибере разбитата от ГДБОП банда на Димитър Желязков - Митьо Очите, показа проверка на "България Днес". Ключова роля в мегаизнудването наред с Очите и подчинените му главорези има и общинският съветник от Несебър Пейко Янков, обявиха от прокуратурата. Самият Янков успя да се укрие по време на полицейската

Денонощни грижи ще получи немощната старица  Немощната баба Василка от самоковското село Ярлово ще бъде настанена в социален дом. Хубавата новина съобщи пред "България Днес" кметът на селото Васил Миленов. "Подготвяме документите тези дни и ще ги изпратим на социалните. Очакваме след това баба Василка да бъде настанена в социален дом,

Спортувам, тичам по 3 км всеки ден "Спортувам, опитвам се да се поддържам във форма". С тези думи Калин Терзийски опроверга слуховете, че не е добре със здравето. Преди дни Кайо качи снимка в социалните мрежи, на която изглежда сериозно отслабнал. Десетки негови почитатели се притесниха относно състоянието му.