Плавно затваряне с италиански механизъм

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7001119 www.24chasa.bg

Ако искате да се радвате на удобен и надежден гардероб дълго време, внимателно избирайте при покупка. Освен хубавия външен вид и функционалното вътрешно разпределение, от голямо значение са и механизмите за затваряне на вратите. PS48 на CINETTO е система за гардероби с плъзгащи се врати с горно водене. Разработена от италианските инженери и произведена в Италия, тя дава гаранции против дерайлиране на вратите и осигурява безшумно плъзгане и плавно прибиране. Този нов механизъм е изключително устойчив на натоварване и много подходящ за огромни врати, както дървени, така и с алуминиева рамка. Лесен е за монтаж и остава почти невидим след поставянето му. Новата система гарантира високо ниво на сигурност.

CINETTO е фабрика със 70-годишна история и с продукти, познати в 39 страни от целия свят. До българския клиент те достигат чрез фирма КАМЕ, която близо четвърт век предлага режещи инструменти, дървообработващи машини и материали за мебели.

Удобство с италианската вертикална система CG50 на CINETTO

Вертикалната система CG50 на Cinetto е много подходяща за дрешници. Тя се отличава с доказаното високо качество на италианската марка. Състои се от вертикални алуминиеви профили и конзоли за рафтове и шкафове. Вносител за България е фирма КАМЕ.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.