Нещо вкусно: Свински рулади с кашкавал

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7018440 www.24chasa.bg

Необходими продукти:

500 г свинско контрафиле

сол на вкус

2 с.л. олио

200 г кашкавал

1 с.л. сусам

4-5 с.л. пресни хлебни трохи

2 с.л. настърган кашкавал на ситно

1 с.л. зехтин

магданоз за поръсване

Начин на приготвяне:

1. Нарежете месото на шницели и го изтънете с домакинско чукче. Посолете и в средата на всеки шницел сложете резен кашкавал. Завийте на рула и прикрепете с клечки за зъби, за да не се развият.

2. Запържете рулата в олиото, след това ги прехвърлете в тавичка. В купичка смесете сусама с хлебните трохи, зехтина и настъргания кашкавал. С тази смес посипете руладите.

3. Запечете ястието в предварително загрята на 200°C фурна до златисто. Преди да сервирате, поръсете с магданоз.

По същия начин може да приготвите рулади с пуешко или пилешко месо.

За още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Фитнес звезда грее на "Герена"! Това е съпругата на защитника на "Левски" Нуно Рейш - Таня. Тя е сензация в родната Португалия, а вече има и български фенове. Футболната съпруга е серитифициран персонален фитнес инструктор. Тя работи към голям австралийски спортен консорциум, който разполага с треньори в целия свят.

Треньорът на "Левски" Петър Хубчев от години е определян като върл почитател на дефанзивния футбол. Фактите показват друго, откакто е начело на "сините". Футболистите му имат най-добрата голова разлика в Първа лига "+13". В деветте кръга досега те са отбелязали 20 попадения. Получили са 7. Единственият отбор, който се е разписвал повече пъти,

Футболният национал Георги Костадинов показа доста лош вкус при посещението си в прочутия музей Ермитаж в Санкт Петербург. Играчът на руския "Арсенал" (Тула) се показа край някои от най-ценните произведения на изкуството в света с опърпани дънки, сиутшърт "Долче и Габана" и маратонки. За да бъде контрастът пълен,