Свалиха със $100 млн. цената на луксозен имот (ГАЛЕРИЯ)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7251076 www.24chasa.bg
Снимки Hilton & Hyland


Къщата върви с масажистка и още петима служители, които са на разположение нон-стоп

Преди две години това луксозно имение в Бел Еър в Калифорния се появи на пазара с цена от 250 милиона долара и бе най-скъпото в САЩ. Първоначално инвеститорът Брус Маковски уверяваше, че има няколко кандидати да го купят, но до сделка така и не се стигна. Затова сега исканата сума бе намалена със 100 милиона  и вече е "само" 150 млн. долара.

Въпреки това не е отпаднала нито една от екстрите, с които се предлага. В луксозния имот с площ 3520 кв. м има 2 апартамента от най-висок клас, още 10 по-малки, 21 бани, три гурме кухни, 5 бара, масажно студио, спа център, зала за боулинг, кино салон за 40 души, стая за бонбони, изби, скъпи произведения на изкуството, голям открит басейн, гараж с 12 луксозни коли, хеликоптер.

През 2017-а Маковски обеща, че в продължение на две години след продажбата ще плаща на персонала. А в него по 24 часа на разположение ще са масажистка и още петима души.
От всички нива на къщата се откриват гледки към планината Сан Габриел и плажовете на Тихия океан в Малибу. В съседство се намират имотите на Род Стюарт и Стив Мартин.

Свалиха със $100 млн. цената
на луксозен имот (ГАЛЕРИЯ)

Свалиха със $100 млн. цената
на луксозен имот (ГАЛЕРИЯ)

Свалиха със $100 млн. цената
на луксозен имот (ГАЛЕРИЯ)