„Арексим Гарден” – производител на луксозни иновативни щори

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7354780 www.24chasa.bg

Днес наред с традиционните алуминиеви, вертикални, римски щори и японска стена компанията с над 25-годишен опит в производството на висококачествени слънцезащитни продукти предоставя богато разнообразие от нови модели и материи съгласно последните тенденции в тази сфера.

За любителите на трайните естествени материали и усещането за екоуют фирмата произвежда дървени хоризонтални щори от висококачествено американско палмово дърво и от бамбук.

Привържениците на модерната визия могат да заложат на функционалния модел текстилни роло щори Зебра, позволяващ с един механизъм да се постига ефектът „Ден и нощ“. Двуслойната материя с редуващи се прозрачни и непрозрачни ивици е перфектна за регулиране на степента на светлината и уединението.

Щорите с текстил Скрийн са предпочитано елегантно решение както за дома, така и за офиса, тъй като защитават от вредните UV лъчи, но в същото време запазват видимостта навън. Текстилът Скрийн осигурява пропускливост на слънчевата светлина 1%, 3%, 5% или 10%. Щорите Скрийн се произвеждат във вариант вертикални и роло щори, римски щори и японска стена.

За по-специализирани нужди фирмата предлага щори с акустични и с антибактериални текстили, както и фотощори с принт по избор на клиента.

Интелигентно решение за хората, изискващи максимален комфорт, са „умните“ моторизирани щори с дистанционно управление, управление чрез Smartphone, управление с радиобутон и чрез система за управление на сградата. Фирмата може да предложи всички модели щори – дървени, вертикални, роло, японска стена, римски щори и корнизи за пердета освен с ръчно управление и в моторизиран вариант, който напълно отговаря на потребностите на модерния дом или работно място.

Безспорна иновация са енергоспестяващите роло щори със специални метализирани филми, блокиращи 88% от общата соларна енергия. Техните основни преимущества са ефективна защита от слънчевата топлина, оптимално предпазване от отблясъците и осигуряване на UV защита, без да се възпрепятства естествената дневна светлина в помещението.

Арексим Гарден” – цялостно обзавеждане на ресторанти, заведения и хотели

Фирмата се стреми да предлага продукти на световно признати компании – производители на интериорни и екстериорни мебели и аксесоари. Не само емблематични хотели, ресторанти, кафенета, офиси и здравни заведения, но и много собственици на апартаменти залагат на изпитаното качество на европейските производители и избират сред богата палитра от бар столове и маси, дивани, лежанки, фотьойли и табуретки, градински комплекти, шезлонги, чадъри за слънце, сенници, хамаци, люлки, пейки, вази и градински аксесоари.

Освен в реализацията на свежи и функционални екстериорни проекти, в последните години „Арексим Гарден” работи успешно и във вътрешното обзавеждане, предлагайки цялостно решение от идейния проект до пълното обзавеждане на обществени сгради и частни домове. По този начин можем да предложим на клиентите си единна визия за интериора и екстериора.

Доказателство за успеха ни е доверието, което ни гласуваха с избора на нашите продукти собствениците на знакови обществени учреждения, офиси, хотели, ресторанти.

„Арексим Гарден” – производител на луксозни иновативни щори

Сред тях са: Милениум център – София, STS Tower – София, Инфинити Тауър – София, Бенчмарк Бизнес Център – София, Сити Тауър – София, Уолтопиа – София, ЦКБ – София, Виваком – София, хотел Рила – Боровец, Офис сграда Сектрон - София, ДСК АД - Всички клонове в страната, Алфа Банк – София, ПроКредит банк АД - Всички клонове в страната, Сграда на Европейската комисия – София, Кула на РВД - летище София, Офис комплекс Полиграфия – София, Тех Парк – София, Винпром Пещера АД – Пловдив, Американски университет – Виена, Брегови център за управление на морския трафик - Бургас и Варна, Кула на РВД – летище Бургас, Верига ресторанти Mr.Pizza, Верига ресторанти Happy Bar&Grill, Верига ресторанти Ниагара, Бизнес център BSR Sofia One – София.

Контакти:

сайт на фирмата: www.areximgarden.bg

магазин София

ул. Цар Самуил 83

Тел: 02 / 981 81 88

Факс: 02 / 981 29 20

E-mail: sofia@areximgarden.bg

магазин Пловдив

бул.Шести Септември 190

Тел: 032/ 623 312

E-mail: plovdiv@areximgarden.bg

магазин Варна

ул. Цар Освободител 3

Тел: 052 / 640 013

Факс: 052 / 640 016

E-mail: varna@areximgarden.bg

магазин Смолян

бул. България 11

Тел: 0301 / 8 13 87

Факс: 0301 / 8 13 87

Е-mail: smolian@areximgarden.bg

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Мащабна акция на полицията в София за контрол на спазването на мерките за извънредното положение заради разпространението на коронавируса, предаде националното радио. Към 21 часа са спецчсти на полиция и жандармерия бликираха столичните ромски гета в кварталите - "Христо Ботев", "Факултето" и част от "Орландовци" Изграждат се

Места за оставяне на храна за нуждаещи се появиха и по дърветата в морската столица Варна. Благородната инициатива, която вече подеха няколко града продължава да набира все повече последователи навсякъде в странaта. Снимка: Facebook / Забелязно във

Въпреки всички призиви на Националния оперативен щаб за борба с Коронавируса за спазване на социална дистанция непрекъснато се публикуват снимки показващи струпвания на хора, които се събират против всички предписания. Учениците се оказват една от най-проблемните групи, които системно нарушват всички противоепидемичните мерки