Мебели по поръчка: 5 мотива да заложите на тях

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7415732 www.24chasa.bg

Ако имате конкретни очаквания, ще откриете редица предимства от дърводелските услуги

При обзавеждането на нов дом или при ремонт се изисква добро планиране, за да изпълним целите си и да постигнем един завършен, хармоничен интериор. Често се налагат промени и прекрояване, които водят до по-нестандартни помещения, а това води след себе си допълнителни предизвикателства. Ако имате конкретни очаквания, ще откриете редица предимства от предаганите от майстори - дърводелци услуги.

Ето 5 причини да заложите на мебели по поръчка:

Зелена светлина за вашите идеи

Може би искате да излезете от стандартната визия за кухнята например, но готовите предложения в магазините не могат да отговорят на нуждите ви. Сега е моментът да се възползвате и да претворите идеите си в реалността. Всяка стая има своя капацитет и разположение, което в случая няма да се превърне в проблем, а по-скоро в екстра за вашето жилище.

Експертна консултация

Някои се затрудняват при проектирането, но винаги могат да поискат помощ под формата на консултация. Оформлението на вътрешното пространство никак не е лесно, а ако считате, че ви липсва усет, по-удачно е да разчитате на съдействие.

Перфектният размер

Размерите са индивидуални и пасват перфектно на помещението, за което сте избрали мебелите. Майсторите имат задачата да огледат обекта и да изчислят нужните материали, които ще са им необходими при извършването на дърводелските услуги. От вас се иска да споделите какво е виждането за проекта ви и да очаквате с нетърпение приключването му.

Богата гама и избор

Следващата точка, която ще оцените високо, е възможността ви за избор на суровини за изработка на моделите. Не сте ограничени да инвестирате само в онова, което вече е произведено и е останало за масова продажба – определяте цвят, материал, качество.

Професионален подход

Ако сте открили дърводелци, на които имате доверие и работата им е на ниво, може да сте напълно спокойни, че ще получите максимума за парите си. Ще получите апартамента на мечтите си и ще знаете, че резултатът си е струвал, независимо от усилията и отделеното време.

Тук може да споменем все пак, че трябва да се заредите и с търпение, защото за изработка на мебелите се изисква технологично време. Обикновено то е в рамките на месец или малко над този срок, но всичко е и въпрос на договорка. Обсъдете детайлите предварително и след като поставите условията си, нека да са ясни параметрите на работа, както и поставения период за изпълнение. Бонус към всичко останало вероятно ще бъде и по-дългата гаранция на продуктите.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Химическата кастрация като наказание за сексуално насилие и педофилия стана обсъждана тема през последните дни. След бруталното убийство и блудство над 7-годишната Кристин от 21-годишния Мартин Трифонов в сливенското село Сотиря от ВМРО предложиха и у нас химическата кастрация да бъде наказание за извергите.

Обезглавена е Пастирката в Русе! Емблематичната статуя, която се намира в Парка на младежта в дунавската столица, е грозно поругана, алармираха пред "България Днес" будни граждани. От монумента са отчупени части, а грозната гледка е факт повече от месец, като досега не са взети мерки за облагородяване на мястото.

Къща от слама и глина е започнал да строи актьорът Фахрадин Фахрадинов. Макар и да звучи като нов прочит на приказката за "Трите прасенца", звездата от сериала "Забранена любов" напълно сериозно е решил да превърне двуетажната постройка край София в свои дом. Макар и непозната, технологията за строеж със сламени бали от години се използва в