Ярки 45 кв. м за един пилот и дъщеря му

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7518149 www.24chasa.bg
Снимки archidom.ru


Това малко жилище се обитава от пилот и 10-годишната му дъщеря и въпреки, че е с ограничена площ от 45 кв. м, е функционално и красиво. Автор на интериора е Анна Елина, която е успяла да намери място и за спалня и за детска стая чрез подходящо презониране. Освен това е постигната страхотна хармония между съвременно излъчване, елегантност и естественост.

Използването на жълт цвят във всички зони с изключение на спалнята на бащата, е направило интериора изключително позитивен. А комбинирането му с бяло е добавило светлина, която в известна степен липсва, защото жилището се намира на втория етаж и гледа скъм вътрешен двор. Визуално малкият апартамент увеличава площта си чрез използването на лъскави повърхности, огледала и красиво осветление.

Ярки 45 кв. м за един пилот и дъщеря му

Ярки 45 кв. м за един пилот и дъщеря му

Ярки 45 кв. м за един пилот и дъщеря му

Ярки 45 кв. м за един пилот и дъщеря му

Ярки 45 кв. м за един пилот и дъщеря му

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Държавата ще покрие таксите за детски градини на децата на 3 и 4 години от социално слаби семейства. За целта са предвидени 22 милиона лева европейско финансиране. Средствата ще бъдат допълнени към обещаните вчера суми, плащани за обхващане на децата с такъв статус. Парите ще се дават на детските градини за покриване на таксите, а не на родителите,

С печалба от 100 долара Сашо Кадиев почти успя да разгроми казино в Лас Вегас. Артистът от седмица е на турне в САЩ, на което представя хитовото представление "Горката Франция". През свободното си време Кадиев и останалите артисти от постановката, включително и майка му Катето Евро, обикалят забележителностите в градове из Америка.

3-годишно дете почина на 14 ноевмри в София. Назначени са спешни проверки в болниците "проф. Иван Митев", "Лозенец" и "Пирогов", които са имали отношение към случая. До сряда лечебниците ще бъдат проверени, съобщават от здравното министерство. Детето постъпва в детска болница, след това е изпратено в болница "Лозенец",