15 идеи за малко красиво антре

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/7714437 www.24chasa.bg
Снимки trizio

Тази част на дома е визитната картичка на обитателите и затова е важно да е приятна и функционална, дори да е малка. Преобразяването не е сложно, а 15-те идеи, които ви даваме, са напълно постижими за изпълнение.

Преди ремонта
Когато започвате трансформацията, е добре да премахнете изцяло всички стари покрития - на пода, стените и тавана и да подготвите повърхностите за новата обработка, като най-напред ги почистите добре.
Преценете дали не можете да разширите капацитета на антрето, например като го отворите към дневната, ако разположението го позволява. При такава възможност може да премахнете вратата към нея, а защо не и да оформите свод. Обмислете детайлно къде ще разположите осветлението, за да може кабелите да бъдат скрити навреме.

Цветовете
Логична е препоръката на дизайнерите в тази зона да се заложи на светлите тонове с цел визуално разширяване на пространството, още повече, че в него не навлиза естествена светлина. Най-добре е да се избере един основен светъл цвят, към който да се добавят още най-много два, които да подчертаят интересни детайли и да създадат контраст. Бяло, светло бежово, сиво са отлична основа за антрето, върху която да създадете собствен дизайн, включително с добавяне на по-ярки цветове и геометрични фигури.

Под и стени
Подът трябва да е достатъчно устойчив на натоварвания, но и удобен за почистване. Затова най-подходящи са плочките. Вече разказахме за цветовете, но смелите решения също са приемливи и дори може да го направят зоната изключително оригинална, особено ако една от стените го позволява. Тогава защо да не използвате ефектен фототапет?

Мебелите
Те трябва да са компактни, но и функционални. Изберете вариант, който най-добре ще отговори на потребностите на собствениците. Например, намерете място за малка пейка, защото винаги е по-добре човек да приседне, когато се събува или обува. Може да я поставите в ниша, която трудно би била усвоена за нещо друго.

Най-важното за всяко антре е наличието на огледало, защото освен, че помага за добрия външен вид на обитателите и гостите, разширява визуално малкото антре.

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

15 идеи за малко красиво антре

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди в телевизията на Слави Трифонов. Добилата скандална слава покрай нападките на Николета Лозанова терапевтка получи своя рубрика в шоуто на гологлавия водещ. Блондинката ще коментира злободневни теми. Тя получи предложението за работа, след като плени Слави с чара си

Пада от мотор, получава редица травми и фрактури Симеон ДЕМИРЕВ Тежък инцидент претърпява Луиза Григорова по време на снимките на филм "Диви и щастливи". Голяма част от сцените са екстремни и опасни. А актьорите се отървават на косъм от ужасни травми. Не и Луиза Григорова. В една от тях актрисата яхва мощен мотор,

Безводието изведе на протест жителите на Перник и околните села. От началото на седмицата районът е на воден режим заради пресушаването на близкия язовир "Студена". По план вода трябва да има 10 часа в денонощието, но граждани са бесни, че в центъра на Перник има за повече време, а в крайни квартали водата е с жълтеникав цвят