Как да овлажним въздуха в дома през зимата

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8058771 www.24chasa.bg

Заради отоплението въздухът в жилището през зимата става сух и често това е причина най-малкото за дискомфорт, да не говорим за по-сериозни проблеми. Има обаче начини да овлажним средата, което ще помогне и за по-добрия сън.

* Оставяйте сушилнята с дрехи в спалнята вечер. Това гарантира, че няма да се събудите със сухо гърло или суха кожа. Освен това ароматът от омекотителя ще допринесе за комфорта. Все пак не прекалявайте, за да не пострадат от влагата книги или техника.
* Дръжте в помещенията съдове с вода. Може вътре да поставите парченца любими плодове или листенца от сухи цветя, дори да капнете от предпочитаното ароматно масло.

* Стайните цветя са задължителни! Колкото са по-големи листата им, толкова по-добре!
* Проветрявайте редовно! По този начин се създава баланс между външната и вътрешната среда, а и по принцип застоялият въздух не е полезен за никого!
* Внимание с децата! Ако имате бебе или малко дете, по-разумно е да използвате специални уреди за овлажняване, за да сте сигурни, че няма да провокирате алергия!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на